PAO NA NJENE GRUDI: Ugledni doktor video golu pacijentkinju i zbog nje upropastio karijeru!

Seks afera

PAO NA NJENE GRUDI: Ugledni doktor video golu pacijentkinju i zbog nje upropastio karijeru!

Planeta -
Gospođa, koja je takođe bila udata, prihvatila je igru. Prvo dopisivanje, pa lagane večerice i na kraju afera koja će vodećeg dijabetologa i nefrologa koštati karijere.

Ričard Smit jedan od najcenjenijih engleskih stručnjaka na području dijabetesa i bubrežnih bolesti, našao se u središtu seksualnog skandala koji će ga verovatno koštati karijere, piše londonski Telegraf.

Ovaj inače oženjeni 53-godišnjak je pre dve godine u ordinaciju primio anonimnu pacijentkinju koja mu se požalila da je muči nekakv osip na leđima. Ugledni doktor rekao je ženi da skine majicu i tu se cela priča zakotrljala. Smit je potpuno izgubio glavu za pacijentkinjom koju je poznavao oko četiri godine, ali dok nije skinula majcu očito nije bio svestan njenih 'atributa'. Već iduće večeri na mobilni telefon pacijentkinje došla je doktorova poruka.

Ne izlaziš mi iz glave...Gospođa, koja je takođe bila udata, prihvatila je igru. Prvo dopisivanje, pa lagane večerice i na kraju afera koja će vodećeg dijabetologa i nefrologa koštati karijere. Žena je sve više izbivala od kuće, čak je posećivala Smita na lekarskim simpozijumima...

U svakom slučaju, bežala je od supruga kad god je stigla. I sve je to trajalo osam meseci kada je suprug konačno postao sumnjičav, te je otvorio svoju privatnu istragu. Brzo je pohvatao sve konce i na kraju je sa ženinog telefona poslao doktoru jasnu poruku.- Sve znam.Međutim, neimenovani gospodin tu se nije zaustavio, već je Smita cinkario i "lekarskom sudu časti". Na saslušanju Smit je negirao vezu s pacijentkinjom, ali nije računao na to da će žena sve da prizna i tu za njega povratka više nije bilo. Na kraju je i on sve priznao i trenutno čeka konačnu odluku...

Da ironija bude potpuna, doktor Smit se proslavio knjigom: 'Vodič za mršavljenje pomoću seksa'...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track