PEDAGOG POKRENUO LANAC ELITNE PROSTITUCIJE Podvodio maloletnice koje su živele s njim i njegovih 14.
Foto: Berks County Police

Sebe ja zvao Bogom

PEDAGOG POKRENUO LANAC ELITNE PROSTITUCIJE Podvodio maloletnice koje su živele s njim i njegovih 14.

Planeta -
Nekadašnji školski pedagog Pol Sevel (49) odležaće 23 godine u zatvoru nakon što je u Redingu u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji osuđen zbog organizovanja lanca prostitucije, u koji je uključio i niz maloletnica

Sevel je samom sebi dao nadimak "Bog", a sve devojke kojih se dohvatio prvo je lično "testirao" pre nego što bi ih odvodio klijentima, koji su za seks plaćali i po 800 dolara, od čega bi 40 odsto išlo Sevelu.

Većinu devojaka je naterao da sebi na vrat istetoviraju nadimke - npr. Diva, Tajna ili Zlatna - pa bi ih pod tim imenima oglašavao na internetu. Na imanju u blizini sopstvene kuće otvorio je pravi bordel, u koji je svake noći dolazilo po osam-devet klijenata. Deo devojaka živeo je u njegovoj kući, zajedno s njegovih 14 dece, koje mu je rodilo 10 žena.

Na sudu je otkriveno i da je u porodičnom domu imao seks s jednom 13-godišnjakinjom. Mnoge devojke je snimao gole pa je njihove fotografije prodavao putem interneta.

Osim za organizaciju lanca prostitucije, osuđen je i za dečju pornografiju. Pre izricanja presude u četvrtak na sudu je svedočilo nekoliko devojaka koje je uvukao u pakao prostitucije.

"Kao da sam se odrekla sopstvene duše u zamenu za novac. Da nisam imala dete o kom sam trebala da brinem, ubila bih se. Gadim se sama sebi", ispričala je jedna od žrtava.

Inače, Sevel je uhvaćen nakon višemesečne tajne policijske operacije, u trenutku kada je jednu prostitutku doveo policajcu u civilu.

(Jutranji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track