PRONAĐENE OLUPINE, SUMNJA SE DA JE REČ O MH370: Da li je lociran malezijski avion!
Foto: Blogeri, AP

Ostrvo kraj Madagaskara: Posle više od 15 meseci nađeni ostaci?

PRONAĐENE OLUPINE, SUMNJA SE DA JE REČ O MH370: Da li je lociran malezijski avion!

Planeta -
Policija s Reinona, koja je pregledala ostatke, smatra da su bili u vodi oko godinu dana, što se opet poklapa s nestankom. Avion MH370 nestao je 8. marta 2014. godine nakon poletanja iz Kuala Lumpura u Maleziji.

U blizini ostrva Reinion u Indijskom okeanu pronađeni su ostaci aviona za koje se sumnja da je aviona "Melezija erlajns" koji je nestao marta 2014, javlja CNN! Ostrvo Reinion nalazi se oko 800 kilometara od Madagaskara.Pripadnik Vazduhoplovstva Francuske Kristijan Retournat rekao je za CNN da traju ispitivanja da li je reč o malazijskom MH370 koji je nestao pre 18 meseci.

Bivšem vojnom pilotu jedan stanovnik Reinona je poslao niz fotografija koje prikazuju ostatke! Bivši vojni pilot Ksavijer Titelman, kojem je jedan stanovnik Reinona poslao niz fotografija koje prikazuju ostatke, tvrdi da bi to lako mogao da bude deo nestalog MH370!Kolege s kojima se konsultovao slažu se da krilo pripada Boingu 777, a to je upravo bio tip aviona na letu MH370. 'Ne možemo biti sigurni, ali postoji mogućnost da je to deo nestalog aviona', kazao je Titelman, kojem su fotografije poslate danas ujutru.Policija s Reinona, koja je pregledala ostatke, smatra da su bili u vodi oko godinu dana, što se opet poklapa s nestankom.

„Suviše je rano da kažemo da li jeste ili nije MH370. Pronašli smo olupine jutros kod obale Seint Andre“, rekao je Retournat.

Prema njegovim rečima, olupina je izvučena na ostrvo. Avion MH370 nestao je 8. marta 2014. godine nakon poletanja iz Kuala Lumpura u Maleziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track