PROTIV TRAMPA I NA NAJBEDNIJI NAČIN: Javno nude pare svima koji hoće da mu zagorčaju inauguraciju
Foto: Ap 25 2016

Jadno

PROTIV TRAMPA I NA NAJBEDNIJI NAČIN: Javno nude pare svima koji hoće da mu zagorčaju inauguraciju

Planeta -

U 20 američkih gradova ponuđeni su honorari za učešće na protestima tokom inauguracije budućeg predsednika SAD Donalda Trampa, piše „Vašington tajms“.

Prema podacima lista, učesnicima protesta je ponuđeno 2.500 dolara mesečno, odnosno 50 dolara na sat, za učešće u svakom pojedinačnom događaju.

Na primer, organizacija „Demand Protest“ iz San Franciska objavila je takav oglas 12. januara u velikom broju gradova, piše list. „Zarađuj novac boreći se protiv Trampa!“, glasi slogan te organizacije. U oglasu se navodi da će ona „platiti politički motivisanim ljudima za to u šta oni već veruju“.

List piše da je „posao“ ponuđen stanovnicima gradova Ostin, Šarlot, Kolorado Springs, Kolumbus, Denver, Detroit, El Paso, Fort Vert, Džeksonvil, Okland, Oklahoma Siti, Filadelfija, Finiks, San Francisko, San Dijego, Sijetl, Talsa i Vašington.

U isto vreme mediji dopuštaju mogućnost da su oglasi „Demand Protest“ prevara. Ranije se Tramp žalio na plaćenu kampanju koja je protiv njega vođena tokom izbora i posle njih, navodi izdanje.

(Sputnjik Srbija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track