PUTIN JE NEUNIŠTIV: Ko na njega udari, iz mesta je na.ebo!
Foto: Profimedia

Evo zašto se ne treba kačiti s Vladimirom Vladimirovičem Putinom

PUTIN JE NEUNIŠTIV: Ko na njega udari, iz mesta je na.ebo!

Planeta -

Iako često osporavan i napadan, predsednik Rusije je više puta pokazao i dokazao da ima snagu i mentalitet pobednika

1 / 8 Foto: Reuters

MOSKVA - U istoriji nema mnogo velikih ljudi koji definišu vreme u kojem žive. Tako će prva decenija 21. veka definitivno ostati upamćena u istoriji kao era Vladimira Putina!

Avanturista... Leteo je sa ždralovima
Avanturista... Leteo je sa ždralovima

Predsednik Rusije je buntovnik svetske politike. On jednom rukom pliva protiv plime, dok se drugom bori protiv takozvanog slobodnog sveta koji predvodi Amerika. Kad je stupio na političku scenu davne 1999, imao je podršku od Vašingtona, preko Pariza i Berlina do Londona. Danas u ovim gradovima jedva čekaju da mu vide leđa, a on se zbog toga ne uzbuđuje previše. Najverovatnije će se kandidovati i za 4. predsednički mandat, što znači da bi u Kremlju mogao da ostane do 2024. godine. Kurir vas kroz foto-priču podseća zbog čega se ne treba kačiti s Putinom, što su na teži način naučili brojni svetski lideri... Poslednji u nizu lekciju je savladao Redžep Tajip Erdogan, predsednik Turske, koji je podvio rep i izvinio se za obaranje ruskog aviona nad Sirijom.

Istraživač... Spustio se na dno mora u Finskom zalivu
Istraživač... Spustio se na dno mora u Finskom zalivu

LIČNA KARTAIme i prezime: Vladimir Vladimirovič PutinRođen: 7. oktobra 1952. u LenjingraduPremijer: 1999-2000, 2008-2012.Predsednik: 2000-2008, 2012-Bračno stanje: Razveden, dve ćerkeObrazovanje: Pravni fakultetŠpijunaža: 16 godina bio agent KGBSport: Ima crni pojas u džudou i igra hokejHobi: Motocikli, ima dva psaNavijač: FK Zenit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track