PUTINOV BAJKER: Hvala što ste me stavili pod sankcije, to mi je najviše priznanje

Zahvalan

PUTINOV BAJKER: Hvala što ste me stavili pod sankcije, to mi je najviše priznanje

Planeta -
Aleksandar Zaldostanov Hirurg kaže da smatra posebnom počašću što je stavljen na listu sankcionisanih građana Rusije

MOSKVA - Aleksandar Zaldostanov, osnivač i vođa ruskog bajkerskog kluma "Noćni vukovi" poznatiji pod nadimkom Hirurg, zahvalio se predsedniku SAD Baraku Obame za to što je stavljen na listu sankcionisanih građana Rusije.

"To je za mene priznavanje zasluga. Zahvalan sam Obami za to što mi je priznao zasluge pred domovinom", izjavio je Zaldostanov.

"Stotine ljudi su me zvale, svi su četitali. I svi misle da je ovo visoko priznanje - dobiti od neprijatelja pažnju na tako visokom nivou da se lično predsednik Obama potpiše pod sankcijama za Hirurga", objasnio je on ekipi ruske TV Zvezda.

Телеканал "Звезда"

«Хирург»: Я благодарен Обаме за признание моих заслуг перед родиной

20 декабря 2014, 18:53

Основатель и лидер байк-клуба «Ночные волки» Александр Залдостанов, известный под псевдонимом «Хирург», поблагодарил Барака Обаму за то, что тот включил его в санкционный список. ... Подробнее »

Vođa "Noćnih vukova" kaže da će učiniti sve što je u njegovoj moći da bi predsednik SAD i dalje brinuo o njemu.

"Naravno, ja ću se truditi da me ne zaborave, da ni ubuduće ne bi prestali da se brinu o meni", obećao je on i dodao da neće menjati svoja uverenja ni zbog kakvih sankcija.

Aleksandar Zaldostanov, koji je nadimak dobio zato što jeste maksilofacijalni hirurg, i to iz stare ruske porodice, našao se na listi 24 građana Rusije i Ukrajine koje su SAD 19. decembra stavile na listu sankcionisanih. Na istoj listi je i lepa tužiteljka Krima Natalija Poklonskaja i niz drugih, među kojima je ceo bajkerski klub "Noćni vukovi". čiji je počasni član predsednik Rusije Vladimir Putin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track