SA DVE PLINSKE BOCE: Propali biznismen uleteo autom u sedište premijerove stranke
Foto: AP Photo

Bankrotirao

SA DVE PLINSKE BOCE: Propali biznismen uleteo autom u sedište premijerove stranke

Planeta -
Na desetine policijskih automobila blokiralo je jednu od centralnih ulica u prestonici, dok policijski timovi za demontiranje eksplozivnih naprava, iz predostrožnosti, pretražuju automobil
1 / 2 Foto: AP Photo

MADRID - Jedan španski biznismen, pošto je ostao bez celokupne imovine, zaleteo se danas svojim automobilom sa dve plinske boce u sedište vladajuće Narodne partije u Madridu, a u incidentu niko nije povređen.

Na desetine policijskih automobila blokiralo je jednu od centralnih ulica u prestonici, dok policijski timovi za demontiranje eksplozivnih naprava, iz predostrožnosti, pretražuju automobil.Mediji prenose da je u autu otkrivena supstanca za koju se sumnjalo da je eksplozivna, ali se ustanovilo da je reč o zapaljivoj materiji.

Oni prenose da je napadač u automobilu imao dve boce butana.Portparolka policije je saopštila da u incidentu niko nije povređen.Linije metroa na obližnjoj stanici trenutno ne funkcionišu.Zna se da je biznismen koji je izveo napad na sedište partije premijera Marijana Rahoja ostao bez celokupne imovine.Španski mediji navode da je u pitanju 37-godišnji Danijel P.B. i da je reč o osobi sa mentalnim poremećajem.Policija je saopštila da je napadač uhapšen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track