SAM MU PRESUDIO: Skuvao večeru silovatelju svoje ćerke (14), pa mu spržio genitalije!
Foto: AP

Oko za oko

SAM MU PRESUDIO: Skuvao večeru silovatelju svoje ćerke (14), pa mu spržio genitalije!

Planeta -
Pržio sam njegove genitalije jednom, on je virštao. Kada sam to ponovio, zadrhtao je. A treći put se više nije pomerao. Bio je mrtav. Nisam želeo da ga ubijem, ispričao je otac osvetnik

NJU DELHI - Džamil Gupta (36) ugostio je komšiju Omkara Singa (45), a onda mu je do smrti pržio genitalije da bi ga kaznio za to što mu je silovao ćerku (14).

Zločin se dogodio u subotu, kad je Gupta pozvao Singa na večeru u svoju kuću. Posle večere ga je davio dok ga nije onesvestio, a onda ga je vezao i usijao klješta. Kad se Sing probudio, počeo je da ga muči.

"Pržio sam njegove genitalije jednom, on je virštao. Kada sam to ponovio, zadrhtao je. A treći put se više nije pomerao. Bio je mrtav. Nisam želeo da ga ubijem", ispričao je Gupta policajcima.

Policajci su potvrdili da su u dvorištu Guptine kuće pronašli leš navodnog silovatelja sa modricama na vratu od davljenja i da su mu genitalije bile potpuno spržene.

Gupta je kazao da mu je Sing, inače dobavljač lekova, silovao ćerku pre dva meseca ranije, dok je on radio u svojoj prodavnici. Devojčica je bila sama i nije mogla da se odbrani, ali Gupta nije prijavio silovanje policiji jer se plašio da će komšije i porodica kriviti nju. Osim toga, Sing se hvalio da ima debele veze u policiji i da ne bi odgovarao ni za kakav zločin.

Inače, lekari su ustanovili da je devojčica zatrudnela tokom silovanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track