SEKS-SKANDAL U LONDONU: Ministar slao mladoj plavuši fotke na kojima maše penisom!
Foto: Printskrin Yt I Tviter

Pukla bruka

SEKS-SKANDAL U LONDONU: Ministar slao mladoj plavuši fotke na kojima maše penisom!

Planeta -
Ispao sam totalna budala, kaže Bruks Njuman, otac petoro dece, koji je ekspresno podneo ostavku zbog seksi čatovanja sa plavušom za koju se ispostavilo da je novinar Sandej mirora!

LONDON - Britanski ministar za građansko društvo Bruks Njumark (56) podneo je neopozivu ostavku zbog seks-skandala kojim je žestoko protresao vladu premijera Dejvida Kamerona - misleći da čatuje s mladom plavušom, on je novinaru Sandej mirora poslao fotografije svog polnog organa.

Novinar je otvorio profil pod lažnim imenom Sofi Vitams, predstavljajući se kao 20-tak godina stara plavuša koja kao pi-ar radi za Konzervativnu stranku. Posle veoma kratke razmene privatnih poruka, Njumark, inače otac petoro dece, poslao je Sofi fotografiju na kojoj je obučen u pidžamu kroz koju pokazuje penis!

"Moraš da se zakuneš na Bibliju da nećeš nikome pokazati fotke jer ja obećavam da neću pokazati tvoje, OK?", napisao je u jednoj poruci. U drugim je opisivao poze u kojima Sofi treba da se slika - samo za njegove oči.

Za vikend joj je poslao SMS u kom je nagovestio sastanak.

Čim je redakcija Sandej mirora obavestila Kameronovu kancelariju o priči koju namerava da objavi u nedelju, u Dauning stritu 10 izbila je uzbuna. Bruks Njumark, milioner rodom iz Amerike, ekspresno je podneo ostavku.

Samo je prokomenarisao da je ispao "totalna budala".

Njumark je i pre dve godine imao problema s društvenim mrežama. Tada su ga smenili s uticajne funkcije u poslaničkom klubu torijevaca zbog suviše drčnih tvitova na temu televizijskih serija.

Inače, Dejvida Kamerona baš neće sreća ovog vikenda. Juče je ostao bez još jednog poslanika, koji je prebegao u Ukip Najdžela Faradža. I to baš uoči početka stranačke konvencije, koja treba da mu bude početak preizborne kampanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track