SKOČILA POD VOZ: Devojčicu (14) silovao stranac sa Fejsbuka
Foto: Fejsbuk

Tragedija u Poljskoj

SKOČILA POD VOZ: Devojčicu (14) silovao stranac sa Fejsbuka

Planeta -
Devojčica iz Poljske skočila je pod voz samo dan nakon što je tvrdila da je silovao čovek s kojim se dopisivala na Fejsbuku

Anaid Tutghušian (14) upoznala je muškarca na stranici za upoznavanje gde je tvrdila da ima 25 godina. Komunikaciju su kasnije nastavili na Fejsbuku pa je tada rekla da ima 17 godina, ali to nije smetalo 40-godišnjaku identifikovanom kao Kristian V. Devojčica se sa Kristianom ubrzo sastala nakon čega je došla kući u suzama, a sledećeg dana se ubila.Šokirani putnici koji su čekali na stanici Gdanjsk Orunia primetili su devojčicu kako sedi i plače. Ubrzo je ustala i skinula jaknu nakon čega je skočila pod brzi voz.

Majka devojčice mislila je da se Anaid posvađala s dečkom.“Videla sam joj suze u očima. Pitala sam je šta se dogodilo, ali nije ništa rekla. Samo je počela da plače i da me grli”, rekla je majka Joana koja je želela da razgovara s Anaid, ali ona je samo želela da izađe iz kuće.“Rekla je da ćemo razgovarati kad se vrati, ali nikada se nije vratila”, ispričala je potresena majka.Joana je odlučila da sazna šta se dogodilo pa se ulogovala na Fejsbuk nalog svoje ćerke gde je otkrila prepisku s Kristianom. Kasnije je otkrila kako je on razgovarao i s drugim devojčicama.

Tokom sahrane čula je od prijatelja kako je Anaid silovana. Devojčica je nazvala prijateljicu i rekla joj da je bila silovana posle čega se nije javljala na pozive.Joan je kasnije kontaktirala druge devojke s kojima je Kristian pričao i saznala kako je silovao tri devojčice a tri je pokušao da siluje. Kristian je poznat i policiji koja je potvrdila da je dva puta optužen za silovanje 16-godišnjih devojčica.Prva je optužba odbačena, a druga se istražuje.(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track