SNIMILA NEPROMIŠLJEN SELFI I ODALA OCA: Portparola Kremlja uništila jahta!
Foto: Instagram

Tvrdi kako sve to nije istina

SNIMILA NEPROMIŠLJEN SELFI I ODALA OCA: Portparola Kremlja uništila jahta!

Planeta -
Peskov je unajmio drugu najskuplju jahtu na svetu pa je s porodicom krstario Sicilijom i oko Kaprija i Sardinije. Peskov je tvrdio kako sve to nije istina i kako se odmaraju u hotelu na Siciliji. Rekao je i da nije unajmio jahtu

Portparola Kremlja Dimitrija Peskova (57) odala je njegova ćerka Lisa koja je na Instagramu objavila fotografije sa luksuzne jahte. Dok je Dimitrij tvrdio da je na odmoru na Siciliji, selfi njegove ćerke rekao je upravo suprotno, u pitanju je luksuzno krstarenje.Dimitrij Peskov (57), portparol Kremlja, nedavno se venčao s olimpijskom prvakinjom u umetničkom klizanju Tatjanom Navkom (40). Na venčanju je nosio sat od pola miliona evra, a odmah nakon ceremonije par je otišao na bračno putovanje. Putovali su na luksuznoj jahti koja se iznajmljuje za 385.000 evra nedeljno. Čelnici opozicije zaključili su da je to previše za ruskog činovnika koji ima mesečno platu od 11.000 evra. Peskov je unajmio drugu najskuplju jahtu na svetu pa je s porodicom krstario Sicilijom i oko Kaprija i Sardinije. Peskov je tvrdio kako sve to nije istina i kako se odmaraju u hotelu na Siciliji. Rekao je i da nije unajmio jahtu.

A photo posted by Lisa (@stpellegrino) on Aug 9, 2015 at 3:20pm PDT

Ipak, odala ga je ćerka Lisa. Lisa je snimila nekoliko selfija na luksuznom krstarenju i objavila ih na Instagramu. Opozicija je odmah postavila pitanje odakle Peskovu novac za tako skupi sat i tako skupo putovanje. Iako je Peskov rekao da mu je sat poklonila supruga, opozicija nagađa da mu je sat možda poklonio njegov prijatelj Vladimir Putin. Osim toga čelnici opozicije tvrde i kako je očigledno da Peskov zarađuje puno više nego što su njegova navodna primanja.(Bild)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track