SPLIĆANI PREMLATILI PEDOFILA: Neće on mojoj unuci da pokazuje ...!
Foto: Profimedia

Pojavio se manijak

SPLIĆANI PREMLATILI PEDOFILA: Neće on mojoj unuci da pokazuje ...!

Planeta -
Splitskoj policiji su prošlog vikenda prijaveljana dva slučaja u kojima je muška osoba pokazivala deci ud i onanisala. Zasad nije jasno da li se radi o istom manijaku

SPLIT - Dvojica Splićana uhvatila su pedofila manijaka koji se skidao i samozadovoljavao pred decom i tako su ga umlatili da su mu patike spale s nogu.

"U pekaru je bukvalno upao muškarac u 40-im godinama, krvav po licu, i pitao da mu dam papirnu salvetu da se obriše. Pre toga smo videli kako ga na ulici napada 20-godišnjak, kojm se pridružio još jedan muškarac u 60-im godinama, pa su ga zajedno tukli. Toliko su ga mlatili i razvlačili ga da ju je spala lakirana patika s noge. U jednom trenutku dvojica napadača žurno su otišla niz Mažuranićevu ulicu, a napadnuti je ušao unutra", priča Splićanka, majka dvoje, koja je iz pekare gledala okršaj.

"Otišla sam iz pekare dok je policajac uzimao podatke od napadnutog muškarca, ali sam nešto niže u ulici videla kako drugi policajac uzima podatke od dvojice napadača i onda sam prolazeći čula kako stariji govori: 'Neće on mojoj unuci da pokazuje onu stvar!'", nastavila je ona.

Splitskoj policiji su prošlog vikenda prijaveljana dva slučaja u kojima je muška osoba pokazivala deci ud i onanisala. Zasad nije jasno da li se radi o istom manijaku.

Međutim, roditelji u obe četvrti su se mobilisali i na društvenim mrežama alarmirali sugrađane.

(Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja