(VIDEO) TERORISTIČKI NAPAD U PARIZU: Eksplodiralo pismo bomba u kancelariji MMF!
Foto: Printscreen Tweet

Panika u Francuskoj

(VIDEO) TERORISTIČKI NAPAD U PARIZU: Eksplodiralo pismo bomba u kancelariji MMF!

Planeta -

U Kancelariji MMF u Paruzu eksplodiralo pismo-bomba.

U eksploziji je lakše povređena jedna osoba. Do eksplozije je došlo po otvaranju jedne koverte. Struktura zgrada, prema informacijama s lica mesta, nije oštećena.

Žrtva je žena izvršni asistent kojoj je spaljena ruka i lice. Ona je otvorila kovertu adresiranu na šefa Evropske kancelarije MMF-a.Žrtva je ranjena i ima gelere po licu, oštećena joj je i bubna opna u uhu, od jačine eksplozije, saopštava francuska policija.L'armée encore #FMI pic.twitter.com/R5ElNWr2Do

Prema vestima BFM TV-a koverta je bila veličine 30 santimetara. Od ekspolozije je oštećen plafon sobe u kojoj se nalazi izvršni asistent. Oko 150 ljudi je evakuisano iz zgrade. Prema navodima policije "nije reč o bombi, nego pirotehničkom uređaju ručne izrade".

Na licu mjesta je veliki broj vatrogasnih vozila i policijskih automobila. Pristup aveniji gdje se nalazi sjedište MMF-a je zabranjen. Incident se dogodio dan nakon što je pošiljka sa eksplozivom poslata nemačkom ministru finansija Volfgangu Šojbleu za šta je danas odgovornost preuzela grčka anarhistička grupa Zavera vatrenih ćelija.

(EPK)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PAZITE GDE IDETE NA ODMOR U 2017! Ovim zemljama prete teroristički napadi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track