UBILA JE TUGA ZA MAMOM: Devojčica (12) se obesila pošto joj je majka umrla od raka!
Foto: Fb

Teška tragedija potresla Britaniju

UBILA JE TUGA ZA MAMOM: Devojčica (12) se obesila pošto joj je majka umrla od raka!

Planeta -
Izabelin otac Stiven je inicirao razgovor sa školskim pedagogom, kome je Izabela rekla da se samopovređuje "jer joj nedostaje mama"

NORVIČ - Dvanaestogodišnja britanska učenica Izabel En Ričardson ubila se jer nije mogla da se izbori sa tugom za majkom Karinom koja je u 37. godini umrla od raka dojke, pokazali su najnoviji rezultati istrage, javlja Dejli mejl.

Uništena bolom za mamom koja je umrla 2010. godine, 12-godišnja devojčica se dugo nosila sa depresijom i autodestrukcijom da bi se 12. maja obesila u svojoj sobi. Policijska istraga ovih dana pokazala je da je dete vapilo za pomoći, prolazeći kroz pakao posle gubitka majke.

Karina i Izabel iz srećnih dana (Foto: Facebook)
Karina i Izabel iz srećnih dana (Foto: Facebook)

Ona je je pre samoubistva na Instagramu objavljivala fotografije na kojima se samopovređuje, što je alarmiralo roditelje njenih drugarica, koji su to prijavili školskoj upravi.

Izabelin otac Stiven je tada inicirao razgovor sa školskim pedagogom, kome je Izabela rekla da se samopovređuje "jer joj nedostaje mama". Obećala je da to više neće raditi, ali su ju je kobnog 12. maja otac i brat pronašli obešenu u sobi. Bila je još živa kada je stigla hitna pomoć, prebačena je u bolnicu gde je posle 6 dana preminula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track