UBIO KOMADANTA ORLA U SAMOODBRANI: Predao se osumnjičeni za likvidaciju u Kumanovu!
Foto: Printscreen Youtube

Bajram Limani u pritvoru

UBIO KOMADANTA ORLA U SAMOODBRANI: Predao se osumnjičeni za likvidaciju u Kumanovu!

Planeta -
Mediji na albanskom jeziku su ocenili da je oružani incident u Kumanovu bio "obračun između bivšeg i sadašnjeg rukovodstva DUI" u tom gradu pošto je Redžepi bio kandidat za predsednika kumanovskog ogranka DUI

Predsednik Demokratske unije za integraciju u Kumanovu Bajram Limani, osumnjičen da je učestvovao u jučerašnjem oružanom incidentu u kome je ubijen Džemail Redžepi bivši “komandant Šćiponja”, predao se policiji, objavili su makedonski mediji.

Mediji na albanskom jeziku su ocenili da je oružani incident u Kumanovu bio "obračun između bivšeg i sadašnjeg rukovodstva DUI" u tom gradu pošto je Redžepi bio kandidat za predsednika kumanovskog ogranka DUI, prenosi Beta.

Osumnjičeni Bajram Limani je u telefonskom razgovoru za televiziju na albanskom jeziku Alsat-M pre nego što se predao policiji rekao da "žali zbog ubistva ali da je pištolj upotrebljen u samoodbrani", kao i da su on i njegove kolege bili napadnuti i da su delovali u samoodbrani.

Pozivajući se na informacije iz policije, makedonski mediji navode da je u oružanom incidentu u Kumanovu juče oko 16 časova učestvovalo osam lica, kao i da je ceo događaj snimljen bezbednosnim kamerama.

Džemail Redžepi je ubijen dok je sedeo u kafe-baru u kumanovskom naselju Bedinje. Teže je ranjen Šefki Redžepi dok je lakše povređen Gani Demiri koji su sedeli zajedno sa njim.

Demokratska unija za integraciju, čiji je lider Ali Ahmeti koalicioni partner u Vladi VMRO DPMNE, pozvala je sinoć nadležne organe da do kraja raščiste oružani incident u kome je ubijen Džemail Redžepi.

(RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track