VEROVALA SAM ČUDOVIŠTU: Potresna ispovest žrtve grupnog silovanja
Foto: Shutterstock

Stravično silovanje u Italiji

VEROVALA SAM ČUDOVIŠTU: Potresna ispovest žrtve grupnog silovanja

Planeta -

Devojčica od 16 godina iz Sarna, ispod Vezuva u Italiji, otišla je na sastanak s prijateljem, kako je verovala, ali on je na pozvao i četvoricu drugih prijatelja da se "zabave".

Uzalud se otimala, što su snimile i sigurnosne kamere, a posvedočile i teške povrede koje su lekari utvrdili u bolnici. Njih petorica su je uvukli u garažu i silovali, jedan za drugim, bez milosti.

Muškarci su pošto je policija sakupila dovoljno dokaza bili pritvoreni, a jedan je dok su mu stavljali lisice rekao: "Zašto? Šta smo učinili loše?"

Jedan od njihovih advokata, ogorčen je na medije koji ih prozivaju.

"To su sve normalni mladići, iz porodica poštenih radnika. Tu nema čudovišta", kaže on.

U tom delu Italije i Mediterana silovana devojka je obeležena. Ova je devojka pošla od zdrave logike da se zločina ne mora stideti žrtva, nego nasilnik.

Ona je na svom Fejsbuk profilu napisala "Da, glas se već proneo i svi znate šta mi se dogodilo. Hvala vam svima koji ste se brinuli (...) iako ne mogu da vam kažem da sam dobro, (...) jer jesam doživela šok".

"Nož mi je iz potaje zabio neko za koga sam verovala da mi je prijatelj. Ostavio mi je neizbrisiv znak koji ne verujem da ću lako zaboraviti, zapravo, ne verujem da ću ikada zaboraviti”, piše sirota devojka.

"Možda sam i sama kriva što sam imala poverenje u čudovište. Ali zahvaljujem i sama sebi što sam smogla snage da ispričam sve mojima i podnesem prijavu", rekla je ona.

(Jutranji/ lifeinitaly.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track