(VIDEO) BACIO MAJKU U SMRT: Nagla se nad okno lifta da nađe ključeve, a sinčić (2) je gurnuo
Foto: Printscreen Yt

Strašna nesreća

(VIDEO) BACIO MAJKU U SMRT: Nagla se nad okno lifta da nađe ključeve, a sinčić (2) je gurnuo

Planeta -
Nije najtužnije samo to što mi je žena sad mrtva, nego što će moj sin zauvek snositi krivicu zbog njene smrti, kaže dečakov otac

PEKING - Ženu koja je poginula kad je pala u okno lifta naverojatnije je gurnuo njen sin (2), tvrdi kineska policija.

Ovaj slučaj dogodio se u gradu Ningbou u istočnoj Kini. Sje Hong Feng (45) sagnula se da vidi da li su joj ključevi, koje je upravo ispustila, pali kroz otvor lifta. Pomagala joj je nastojnica zgrade Jang Šao (52). Zajedno su uspele da na silu otvore vrata lifta na petom spratu da bi Sje potražila ključeve.

"Rekla sam joj da ću ručno podignuti lift za jedan sprat i da će vrata biti otvorena da bi mogla da izvuče ključeve koje je na petom spratu ispustila kroz prorez između lifta i njegovih vrata", priča nastojnica.

Ka je sve to obavila, okrenula se da vidi da li je Sje našla ključeve, ali tu je stajao samo mališan.

"Kad samoga pitala gde mu je mama, rekao mi je da ju je gurnuo. pogledala sam preko ivice i videla je kako leži na dnu otvora", kaže nastojnica i dodaje da je smesta sklonila odatle dete i pozvala policiju.

Uznemirujući snimak prikazuje trenutak kada su vatrogasci pronašli besvesno telo majke na dnu okna za lift i pozvali Hitnu pomoć. Nažalost, ženi nije bilo spasa.

http://www.youtube.com/watch?v=uvY3pulXFhM

Policija kaže da je reč o incidentu i da tako malo dete ne može da snosi odgovornost.

"Nije najtužnije samo to što mi je žena sad mrtva, nego što će moj sin zauvek snositi krivicu zbog njene smrti", kaže suprug nesrećno stradale žene, Tang Hsije (50).

(YouTube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track