(VIDEO) BIVŠA SLUŽBENICA NASA PROGOVORILA: Astronauti su videli NLO, ali je to zataškano!
Foto: Profimedia

Istina je negde napolju

(VIDEO) BIVŠA SLUŽBENICA NASA PROGOVORILA: Astronauti su videli NLO, ali je to zataškano!

Planeta -
Tokom jedne misije na Mesec videli su tri prizemljena NLO, a šifrovani naziv za svemirce bio je "Deda Mraz", tvrdi Dona Her, ali ne precizira od koga je dobila tu informaciju i kada se to tačno dogodilo.

These sightings were covered up in an operation known by insiders as “Santa Claus”.

Posted by Universe Explorers on Sunday, December 27, 2015

"Ušla sam u zonu ograničenog pristupa, u foto-laboratoriju NASA, baš u trenutku kad su razvijali film s fotografijama snimljenim na Mesecu. Bilo je to '70-ih godina. Jedan čovek, s kojim sam i danas u kontaktu, skrenuo mi je pažnju na deo mozaika. Više satelitskih snimaka bilo je poređano u jednu celinu. Videla sam belu tačku na jednoj slici i pitala ga da li je to mrlja od emulzije, a on mi je rekao da emulzija ne ostavlja bele senke. Nikad nisam videla ni čula za tako nešto. Pitala sam ga da li je to NLO, a on mi je s osmehom rekao da ne može to da mi potvrdi", objašnjava ona.

"Pitala sam ga šta će da uradi s tim fotografijama, a on je odgovorio da moraju da ih 'ispoliraju' pre nego što ih puste u javnost. Bila sam zaprepašćena činjenicom da imaju razvijen protokol sakrivanja takvih informacija", dodaje Herova.

Dona Her tvrdi da je jedna osoba radila u karantinu u koji su astronauti dolazili posle misija i da su tamo bili ispitivani o svemu što su zapazili.

Ona kaže da je šifrovano ime za NLO koji su astronauti videli na Mesecu bilo "Deda Mraz" i da je NASA pretila da će onome ko progovori o fotografijama uskratiti penziju. Morali su da potpišu dokument kojim se obavezuju da će sve držati u tajnosti.

#action=share

(Ewao.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track