(VIDEO) CNN SE IZVINJAVAO PUTINU: Svetska TV stanica napravila nenamernu grešku?!
Foto: Printscreen Yt

Prevazišli sebe

(VIDEO) CNN SE IZVINJAVAO PUTINU: Svetska TV stanica napravila nenamernu grešku?!

Planeta -
Usled greške video-servera tokom emitovanja današnjih vesti, fotografija Vladimira Putina koju smo pripremili za naš naredni prilog iznenada se pojavila na ekranu. Izvinjavamo se zbog toga, rekao je portparol američke televizije

MOSKVA - Američka televizijska stanica Si-En-EN (CNN) uputila je izvinjenje predsedniku Rusije Vladimiru Putinu zbog pojavljivanja njegove slike tokom priloga o identitetu maskiranog dželata Islamske države poznatog kao Džihad Džon.

Kako navodi ruska agencija Sputnjik, CNN se izvinio ruskom predsedniku zbog toga što ga je doveo u vezu sa Džihad Džonom, Britancem koji je najbrutalnije nožem odsekao glave nizu talaca koje je zarobio ISIL.

U četvrtom minutu izveštaja novinara Maksa Fostera (redakcija CNN u Londonu) o identitetu Džihad Džona, kao pokrivalica je puštena čuvena fotografija maskiranog koljača, a onda je iznenada zamenjena slikom predsednika Vladimira Putina.

CNN je saopštio da je u pitanju bila greška tehničke prirode.

"Usled greške video-servera tokom emitovanja današnjih vesti, fotografija Vladimira Putina, koju smo pripremili za naš naredni prilog, iznenada se pojavila na ekranu. Izvinjavamo se zbog te greške", rekao je potparol kanala.

Ovo je ko zna koji po redu ozbiljan promašaj te američke TV mreže.

http://www.youtube.com/watch?v=9gXue0hdN7I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track