(VIDEO) DA LI BISTE SMELI DA ŽIVITE OVDE? Besplatna hrana, smeštaj i posao za svakoga
Foto: Profimedia

Ko želi posao ima i priliku

(VIDEO) DA LI BISTE SMELI DA ŽIVITE OVDE? Besplatna hrana, smeštaj i posao za svakoga

Planeta -
- Kasno po noći, utvare iz Garneta izlaze da uživaju na mesečini. Ponekad se zna čuti klavir iz Kelijevog salona jer tamo duhovi plešu i uživaju u muzici, no u trenutku kada živa osoba dotakne zgradu, sav zvuk prestane – napisala je Elen Bumler

Garnet mali gradić u saveznoj američkoj državi Montana, napušten je već decenijama. Vlast ponovo želi da ovaj gradić zaživi i pozivaju ljude koji su spremni da rade u njemu iako se priča da u njemu žive duhovi.

Unutrašnjost jedne hotelske sobe u Garnetu, gradu duhova, foto Profimedia
Unutrašnjost jedne hotelske sobe u Garnetu, gradu duhova, foto Profimedia

Garnet je bio napušten gotovo sto godina. Njega su 1860. godine nastanili rudari zlata i srebra. Kada ga je poharao požar 1912. napušten je ubrzo nakon nesreće.

Prodavnica, foto profimedia
Prodavnica, foto profimedia

Grad duhova… Danas je grad restauriran, međutim u njemu niko ne živi, a urbane legende kažu da ga opsedaju duhovi.

Kada su oglasi za posao objavljeni, niko nije mogao ni da nasluti kakva će biti reakcija javnosti. Kada se za oglas pročulo, podeljen je 32.000 puta na Fejsbuku. Zanimljivo je to što se za ovu priliku javilo više ljudi iz sveta nego lokalnog stanovništva, kandidati su zvali iz Kine, Nemačke pa čak i iz Južnoafričke republike.Prijave su za sada zatvorene zbog ogromnog odziva.

Pisac Elen Bumler, stručnjaku za paranormalno, kažu da duhovi Garneta nisu napustili “svoj” grad.

– Kasno po noći, utvare iz Garneta izlaze da uživaju na mesečini. Ponekad se zna čuti klavir iz Kelijevog salona jer tamo duhovi plešu i uživaju u muzici, no u trenutku kada živa osoba dotakne zgradu, sav zvuk prestane – napisala je Bumler.

http://www.youtube.com/watch?v=svJ5jWBm0V4

(gm-radio.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track