(VIDEO) DETE UMRLO U MUKAMA: Majka SPALILA ĆERKU (9) da se osveti mužu!
Foto: Printscreen Facebook

Strava u Kanadi

(VIDEO) DETE UMRLO U MUKAMA: Majka SPALILA ĆERKU (9) da se osveti mužu!

Planeta -

Laura Kauard, osuđena je u Kanadi na doživotnu robiju zbog monstruoznog ubistva svoje devetogodišnje ćerke Amber Lusijus.

Ona je uhapšena u avgustu 2014. godine, dva dana nakon što je prijavljen nestanak njene kćerke, piše "Miror".Povod za ovaj stravični zločin, navodno, je bio što je starateljstvo nad devojčicom, posle razvoda braka dobio Laurin bivši suprug.

Takva odluka suda razbesnela Kauardovu, pa je odvezla ćerku daleko od grada i nadrogirala je tabletama za spavanje. Misleći da je mrtva, zatvorila je u auto i zapalila. Obdukcija je pokazala da Amber nije umrla od tableta, već zbog kombinacije hipotermije, udisanja dima i trovanja ugljen-monoksidom.

Laura je prošle nedelje osuđena na doživotnu kaznu zatvora, a sudija Skot Bruker zločin je opisao kao "odvratan, bez povoda i smisla".

Sudija je dodao da kazna mora da bude "odraz besa i gađenja društva".Očajni otac Dvejn Lusijus rekao je da je "od trenutka rođena, Amber bila svetlost njegovog života".

Amber Lusijus i Dvejn Lusijus (Foto Facebook)
Amber Lusijus i Dvejn Lusijus (Foto Facebook)

"Bila je energična, pričljiva i puna radosti. Neću gledati kako moja ćerka odrasta, ali znam da bi učinila nešto veliko od svog života".

(Miror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track