(VIDEO) ENGLESKINJA VAPI U POMOĆ: Rođena deca me tuku, ne mogu im ništa!
Foto: Printscreen Yt

Dotle je došlo

(VIDEO) ENGLESKINJA VAPI U POMOĆ: Rođena deca me tuku, ne mogu im ništa!

Planeta -
Polin Bab terorišu ćerka Safir (9) i sin Spenser (11), a isto je u svakoj 11. britanskoj porodici

SAUTEMPTON - Britanka Polin Bab živi u strahu od rođene dece, stare samo 11 i 9 godina, zato što je svakog dana tuku i zlostavljaju po 30 puta.

Dok većina roditelja jedva čeka da vidi svoju decu i zagrli ih, za Polinu (47) je taj trenutak nešto najgore. Ona živi sa sinom Spenserom (11) i blizankinjama Safir i Džordžom (9). Spenser i Safir su njeni najgori mučitelji, ali ona je to dugo krila jer ju je sramota od sveta. Konačno je pristala da zatraži pomoć i progovori za niz dokumentarnih emisija Kanala 5 "Moje nasilno dete".

"U najgorim danima Safir me napada 30 puta dnevno. Noge su mi u modricama i zato nosim dugačko", kaže Polin i priča da je ćerka počela da je zlostavlja pre dve godine, kad joj je bilo samo sedam godina.

"Pita me nešto kao 'mogu li da uzmem čips?', a ja kažem 'da, Safir'. Ali, onda moram da to kažem tačno na način na koji ona hoće da kažem. Ne smem da kažem prebrzo ili presporo, moram da stojim mirno, ne smem ni da trepnem. Ona onda ponavlja 20 ili 30 puta. Ako odbijem, počne da urla, psuje i udara me. Pre četiri meseca ujela me za obraz", otvorila je dušu nesrećna žena.

Polin Bab živi u strahu od momenta kad joj deca dolaze iz škole (Foto: Printscreen YouTube)
Polin Bab živi u strahu od momenta kad joj deca dolaze iz škole (Foto: Printscreen YouTube)

Sin Spenser je još gora priča - ubo ju je makazama u stomak kad su mu bile četiri godine. Prošle godine dijagnostikovani su mu poremećaj manjka pažnje i hiperaktivnost. Sada pije lekove koji ublažavaju agresivnost, ali Safir je agresivna za oboje. Njena sestra blizankinja, Dordža, ne učestvuje u maltretiranju majke i uglavnom se tiho povuče.

"Nekad se svo troje udruže kao banda i progone me. Odem u sobu ili kupatilo. Često se suviše bojim da se suočim s njima, ali oni nemaju nikog osim mene", kaže ona.

U Britaniji je u periodu 2012-2013. zbog nasilja nad roditeljima procesuirano 118 dece mlađe od 14 godina i više od 2.100 tinejdžera starih 14 do 17 godina. Porodični savetnik Ajsli Dauni, koja radi s porodicom Bab otkako je Polin zatražila pomoć, kaže da svaka jedanaesta porodica u Britaniji ima probleme slične ovim.

(Daily mirror, Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track