(VIDEO) FIZIČAR KAŽE DA SMO MNOGO GLASNI: Bučni Mars je uništen A-oružjem, a Zemlji preti isto!
Foto: Printscreen Yt

Pst!!!

(VIDEO) FIZIČAR KAŽE DA SMO MNOGO GLASNI: Bučni Mars je uništen A-oružjem, a Zemlji preti isto!

Planeta -
Nuklearni genocid na Crvenoj planeti izvršili su ratoborni vanzemaljci iz našeg zvezdanog komšiluka zato što ne vole mlade i bučne civilizacije, kao što je naša, kaže dr Džon Brendenburg

ČIKAGO - Drevni život i civilizaciju na Marsu uništili su vanzemaljci do zuba naoružani strašnim, nuklearnim oružjem, a sličan napad mogla bi da doživi i Zemlja, tvrdi dr Džon Brendenburg, američki fizičar i stručnjak za raketne pogone.

U naučom radu "Dokazi o masivnim termonuklearnim eksplozijama na Marsu u prošlosti, Sidonijska hipotezai Fermijev paradoks" Brendenburg zaključuje da u našem zvezdanom komšiluku žive vanzemaljci koji ne vole mlade i bučne civilizacije, kao što je naša. Zato su i izvršili nuklearni genocid na Marsu, kaže on.

Taj fizičar se poziva na dokaze prema kojima su se na Marsu dogodile dve nezamislivo snažne nuklearne eksplozije. Površina te planete i jeste crvena od tih eksplozija. Brendenburg je još 2011. tvrdio da je specifična crvena boja nastala zbog prirodne nuklearne reakcije na površini planete, ali u međuvremenu je došao do novih saznanja koja su ga navela da potraži novog krivca za neobjašnjive pojave na susednoj planeti.

Naime, nedavno je sonda "Mars odiseja" zabeležila u Marsovoj atmosferi veliku koncentraciju izotopa ksenon129, koji se na Zemlji u istim koncentracijama pojavljuje na mestima kao što je Černobilj.

"S obzirom na velike količine nuklearnih izotopa u Marsovoj atmosferi, koje podsećaju na one što nastaju posle proba hidrogenskih bombi, Mars je možda primer planete na kojoj je život izbrisan nuklearnim napadom iz svemira", piše Brendenburg.

Ova teorija ne nailazi na odobravanje u zvaničnim naučnim krugovima. Kolege dr Brendenburga slažu se da na Marsu ima znakova nuklearnih reakcija iz prošlosti, ali uglavnom smatraju da su to bile prirodne reakcije, a ne posledice napada genocidnih vanzemaljaca kojima smeta buka u komšiluku.

A evo i argumenata dr Džona Brendenburga:

http://www.youtube.com/watch?v=e84hf1hMYBo
http://www.youtube.com/watch?v=NBuN3uHnjYY

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track