(VIDEO) JEZIVE ISPOVESTI KANIBALA: Jeli tuđe genitalije, od kostiju pravili supe
Foto: Youtube

Bolesno i brutalno

(VIDEO) JEZIVE ISPOVESTI KANIBALA: Jeli tuđe genitalije, od kostiju pravili supe

Planeta -
Ovi poremećeni kriminalci ne samo da su jeli ljudsko meso, već su dali i recenzije - pa je jednog podsećalo na piletinu, drugog na divlju ovcu koja jede pečurke...

Kanibalizam je jedan od najvećih tabua u istoriji ljudskog društva koji oduvek postoji. Svakako uvrnuti, ovi zločinci probali su ljudsko meso i spremno podelili svoje viđenje ukusa, kao da se radi o svinjetini, a priče donosi Listverse:1. Jeo genitalije prostitutkiArtur Šavkros je 1972. ubio dečaka i devojčicu u Njujoprku pa je zbog toga osuđen na zatvor. Pušten je zbog dobrog vladanja već nakon 15 godina, ali očigledno nije bio rehabilitovan - jer je ubrzo počeo da ubija prostitutke, a do trenutka u kom je uhvaćen ubio ih je 11.Nakon što je vraćen u zatvor, počeo je da se hvali odvratnim stvarima koje je učinio svojim žrtvama, uključujući kanibalizam. Tvrdio je da je s tim započeo u vojsci dok je bio u Vijetnamu, gde je dve žene pratio u džunglu, iskasapio ih i potom pojeo. Takođe, pojeo je genitalije četiri prostitutki i srce dečaka kog je ubio, a sve su njegove žrtve bile stravično unakažene. Bolesnik Šavkros govorio je kako ljudsko meso voli jako pečeno da dobije kožicu poput svinjskog pečenja.

2. Pržio mozak na tiganju 3. Skuvao supu od svog kuka

4. Pleme ga upoznalo s kanibalizmomTobajas Šnebaum bio je američki slikar koji je otišao u Peru 1955. kako bi potražio inspiraciju za svoja dela. Do tamo je autostopirao, a na putu je upoznao pleme Arakmbut, koji su živeli u džungli i lovili lukom i strelom. To mu je zvučalo zanimljivo i odlučio je neko vreme da provede s njima, a oni su ga srdačno prihvatili. Naročito mu se svidelo što nemaju ništa protiv njegove homoseksualnosti, što mu je stvaralo probleme u Njujorku. Mislio je s njima da ostane ceo život, ali to se promenilo nakon što su ga pozvali u lov - napali su selo u blizini i ubili šest ljudi koje su pronašli u njemu. Nakon masakra, tela su ispekli na vatri oko koje su plesali. Tobajas je bio užasnut, ali s vremenom im se pridružio u plesu. Dodavali su ljudsko meso, a i on je malo probao. U svojim memoarima "Keep the river on your right" rekao je kako se ne seća puno samog ukusa jer je bio previše izvan sebe, a ne smatra se ni kanibalom niti želi to da bude. Ipak, dodao je kako bi ga najbliže opisao kao svinjetinu, iako je bilo poprilično sirovo.

5. Ispekla muževa rebra i začinila ih sosom za roštiljOmaima Nelson je rođena u Egiptu pa se preselila u SAD kako bi postala model. Upoznala je svog muža 1991. pa se venčala s njim nakon tek dva meseca poznanstva. To nije bio srećan brak - on ju je tukao i silovao. Samo tri nedelje nakon venčanja Omaima je "pukla" i ubila ga. Kako bi uništila dokaze raskomadala je njegovo telo, ispekla njegove ruke i prokuvala glavu. Ubistvo je postalo istinski bizarno kad je odvojila njegova rebra, marinirala ih u sosu za roštilj i pripremila ih kao da je u restoranu. Prema psihijatru, poremećena žena je rekla da su bila "tako slatka, ukusna, nežna...". Dobila je doživotnu zatvorsku kaznu.

6. Žrtve su mu bile biftekOzloglašeni američki kanibal Džefri Damer tvrdio je kako je ubio 17 mladih muškaraca u razdoblju od 1978. do 1991. Iako nije otvoreno govorio o svom kanibalizmu, postoje FBI-ovi zapisi o tome nakon hapšenja. Rekao je kako bi izrezao male komadiće tela, obično s bicepsa ili s bedra, kao i neke organe. Naseckao bi ih na male komadiće i pržio "na naglo" na šporetu. Rekao je kako ga ukus podseća na biftek. Osuđen je na doživotnu kaznu 1992., ali već dve godine nakon ulaska u zatvor ubio ga je njegov cimer.

7. Kanibalski trio

8. Japanac jeo sirove "guzove"Jedan od najbrutalnijih modernih kanibala je japanski Isei Sagava. On je studirao u Parizu gde je 1981. upoznao Holanđanku Rene Hartevelt. U druženju kod njega u stanu upucao je u leđa i dva dana proveo komadajući i pripremajući obroke od njenog tela.U svojim memoarima Sagava je rekao kako je crveno meso i guzove jeo sirove i da su bili poprilično bez mirisa i ukusa, slično kao sirova tuna. U rerni je ispekao komad kuka s mesom, koji mu takođe nisu bili previše ukusni sve dok nije dodao senf i so. Kuvao je delove njenih grudi, ali rekao je kako su bile "premasne" pa mu se nisu svidele. Omiljeni deo mu je bilo meso s bedra. Uhapšen je tri dana nakon ubistva nakon što je viđen kako se rešava ostataka tela, proglašen je poremećenim i stavljen u bolnicu. Deportovan je u Japan 1985. gde su ga proglasili mentalno zdravim, ali zlim psihopatom. Kako Francuzi nisu hteli da predaju dokumentaciju koja im je trebala za suđenja, a Japanci ga nisu smestili u bolnicu, Sagava je postao slobodan čovek. Nakon njegovog puštanja napisao je knjigu u kojoj kaže "sve je zapravo bilo neukusno, ali zbog moje dugogodišnje želje da probam ljudsko meso, uverio sam se kako je zapravo fino da bih ga pojeo".

9. Pojeo mu penis i od njega napravio 18 kg odrezaka
10. Probao pokojnike

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja