(VIDEO) KAD SE ŽENI PUTINOV PORTPAROL: Mladoženja Peskov sevnuo satom od 500.000 evra
Foto: Ps Yt

Rusi u šoku

(VIDEO) KAD SE ŽENI PUTINOV PORTPAROL: Mladoženja Peskov sevnuo satom od 500.000 evra

Planeta -
Opozicija tvrdi da je ovo basnoslovno skup sat "Richard Mille" RM 52-01, izrađen u samo 30 primeraka

MOSKVA - Fotografije s venčanja portparola Kremlja Dmitrija Peskova izazvale su rasprave u Rusiji jer mu je s ruke bljesnuo sat za koji se veruje da košta više od 500.000 evra.

Svadba Dmitrija Peskova i Tatjane Navke, olimpijske prvakinje u umetničkom klizanju, bila je medijski vrlo praćen događaj mada mladoženjin šef, predsednik Rusije Vladimir Putin, nije bio među gostima.

Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Međutim, pažnju svih je privukao Peskovljev impozantni ručni sat za kog opozicionar Aleksej Navaljni smatra da je sat "Richard Mille" RM 52-01, izrađen u samo 30 primeraka i komentariše "mladoženjin sat je skuplji od vašeg stana".

Peskov, koji je prijavio godišnje prihode od 132.000 evra, rekao je da je sat koji je nosio na venčanju poklon njegove supruge i dodao da supružnički pokloni nemaju nikakve veze s korupcijom, prenijela je agencija Ria Novosti.

Tatjana Navka je za tabloid Komsomoljskaja pravda potvrdila da je poklonila suprugu taj sat, ali je dodala da su astronomske cene koje se spominju po društvenim mrežama čista izmišljotina i da nemaju veze sa stvarnošću.

Naravno, mlada je bacila bidermajer - pogledajte jagmu za tim simbolom skorašnje udaje.

(Fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track