(VIDEO) KRVAVI PIR: Našao mrtvu majku, pa ubio sedmoro komšija!
Foto: Printskrin You T

Brutalan zločin u Sjedinjenim Državama

(VIDEO) KRVAVI PIR: Našao mrtvu majku, pa ubio sedmoro komšija!

Planeta -
Amerikanac Džozef Džesi Oldridž (36) iz nepoznatog razloga pobio susede i rođake u malom mestu u Misuriju

TAJRON - Amerikanac Džozef Džesi Oldridž (36) iz Tajrona ubio je sedmoro komšija, od kojih su mu neki i rođaci, a u krvavi pir krenuo je kad je na kauču pronašao telo svoje majke Alis (74).Ubica je nakon ubilačkog pohoda seo u kamionet, a zatim je presudio i sebi.

Katastrofa za grad

- Građani su skrhani zbog onog što se desilo. Ubijena je polovina stanovnika. Ne znam kako ćemo da se oporavimo od ovoga - rekla je Nora Šriver iz Tajrona, malog mesta s nekoliko desetina stanovnika.Policija ispituje motive napada.- U ovom poslu viđamo mnogo loših stvari, ali ovo što se desilo je strašno. Teško je čak i nama koji ispitujemo slučaj. Nije nam jasno zašto se desilo to što se desilo i razgovaramo sa svim preostalim rođacima i komšijama. Jasno nam je da je Džozef živeo s majkom već neko vreme i da je u petak uveče došao kući i našao je mrtvu. Obdukcija je potvrdila da je umrla prirodnom smrću. Posle toga je krenuo u napad, ali o motivima zasad može samo da se spekuliše - rekao je narednik Džef Kinder iz državne policije Misurija.Kako su preneli mediji, Oldridž je išao od vrata do vrata i ubijao ljude, a čak četvoro od sedmoro su njegovi rođaci. U pet kuća nađeno je sedam tela, a jedna 15-godišnjakinja, čiji se identitet krije, jedina je preživela. Ona je izašla iz kuće i u spavaćici i bez obuće i pozvala policiju.

Tih mladić

Voren Barns, Džozefov prijatelj, rekao je da je njega i njegovu ženu probudio pucanj, a kad su ustali, pronašli su Oldridžovo telo.- Džozef je bio fin mladić, tih. Tokom odrastanja nije upadao u tuče ili bilo kakve slične probleme. Međutim, poslednjih godinu dana se ponašao čudno. Govorio je najneverovatnije stvari i verovatno je počeo da se drogira. Tada smo prekinuli kontakt - rekao je on.

http://www.youtube.com/watch?v=upVBJ5ZfOsE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track