(VIDEO) MAJKA HRABROST: Keruša zakopala svojih 9 mladih i spasla ih od požara
Foto: Pt

Bezgranična ljubav

(VIDEO) MAJKA HRABROST: Keruša zakopala svojih 9 mladih i spasla ih od požara

Planeta -
Osetila je da se vatra bliži i snašla se kako je znala i umela - iskopala je rupu ispod kontejnera i gurnula kučiće unutra, pa ih zatrpala blatom

VALPARAISO - Da je majčina ljubav bezgranična potvrdila je i ova majka keruša, koja je svoje tek rođene male zakopala u zemlju da ih spasi od požara koji besni Čileom.

Keruša lutalica je okotila samo dve nedelje pre nego što je požar uhvatio grad Valparaiso. Osetila je da se vatra bliži, a nije mogla svih devetoro mladih da prenosi. Na sreću, instinkt za održanjem učinio je čudo: sinulo joj je da mlade sakrije u zemlju.

Požrtvovana mama iskopala je ispod metalnog kontejnera rupu, stavila unutra malene i nabacala preko njih blato, a sama se sklonila u obližnju zgradu.

Zahvaljujući njenoj brzoj i promućurnoj reakciji, štenci su preživeli. Pronašli su ih koji gase vatrenu stihiju. I kerušu su pronašli živu i zdravu u jednoj od spaljenih kuća.

Vest je kao bomba odjeknula po Čileu. Kerušu su medji nazbali Negrita, a brojni ljudi se grabe da ugrome hrabru Negritu i njenih devet malih.

http://www.youtube.com/watch?v=vBBCiV789CY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track