(VIDEO) OBAMA NAPRAVIO URNEBES: Doveo tumača da kaže zvanicama šta šef Bele kuće zaista misli!
Foto: Printscreen Yt

Objasnio

(VIDEO) OBAMA NAPRAVIO URNEBES: Doveo tumača da kaže zvanicama šta šef Bele kuće zaista misli!

Planeta -
Šef Bele kuće doveo je takozvanog prevodioca besa da protumači publici šta on zaista misli iza uglađenih fraza i rečenica

VAŠINGON - Predsednik SAD Barak Obama sinoć je napravio urnebesnu predstavu na tradicionalnoj večeri za predstavnike medija i javne ličnosti u Beloj kući.

Šef Bele kuće je doveo "prevodioca besa Lutera" (lik koji tumači komičar Kigan-Majkl Ki), koji je "objašnjavao" publici šta predsednik zaista misli o temama o kojima slatkorečivo govori.

"Računamo na medije da rasvetle najvažnije događaje dana“, počeo je Obama. "Računamo na Foks njuz da plaši belce glupostima", ko iz topa je ispalio Luter i nastavio: "A CNN, baš vam hvala na pokrivanju ebole. Cele dve nedelje bili smo na korak od apokalipse zombija! Svi su umirali i ustajali sutradan! I još nešto: vi ni nemate ebolu!", urlao je Luter na novinare dok je Obama stajao pored sa svojim uobičajenim mirnim izrazom na licu..

Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Na kraju "prevođenja“ Obama je i sam "pobesneo“ i podigao glas, rekavši da je najveća glupost što pojedini političari donose grudve snega u Senat da bi dokazali da globalno otopljavanje ne postoji, na što mu je Luter "uz dužno poštovanje, gospodine" rekao da je lud i da mu ne treba prevodilac, nego lekar, a isto je poručio i prvoj dami Mišel.

Obama je iskoristio večeru da se našali i na račun bivšeg republikanskog potpredsednika Dika Čejnija.

"Pre nekoliko sedmica Čejni je rekao da sam najgori predsednik kog je doživeo. Interesantno, jer i ja mislim da je on najgori predsednik u mom životu", raspalio je Obama, pa je zakačio i Hilari Klinton, koja putuje Amerikom u kombiju promovišući svoju kandidaturu za predsednicu zemlje.

"Imao sam prijateljicu, pre samo nekoliko sedmica zarađivala je milione godišnje, a sada živi u kombiju u Ajovi“, kazao je Obama. Našalio se i s onima koji šire glasine da je musliman.

"Nije lako biti predsednik. Moram da popravljam grozan sistem imigradije, da stavljam veto, pregovaram s Iranom i uz sve to da nađem vremena da se molim pet puta dnevno“, ležerno je rekao.

http://www.youtube.com/watch?v=HkAK9QRe4ds
(Gardijan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track