(VIDEO) OPASNA INTERNET MANIPULATORKA: Zavede nesigurne momke, a onda ih maltretira do smrti
Foto: Youtube/Printscreen

Gejmeri je ne podnose

(VIDEO) OPASNA INTERNET MANIPULATORKA: Zavede nesigurne momke, a onda ih maltretira do smrti

Planeta -

Pojzon Ajvi (Poison Ivy) je internet nadimak devojke Hane (17) sa Novog Zelanda. Njene žrtve su nesigurni i depresivni mladići koje, nakon što se zaljube u nju, ponižava i ohrabruje da se ubiju.

Hana svoje žrtve nalazi preko video igara. Prvo ih ponižava i tera da rade neugodne stvari, a onda i ucenjuje.

"Tretiram sve muškarce kao đubre jer su slabi i to zaslužuju. Zlostavljam slabe da bi ih napravila još slabijima dok ja istovremeno bivam sve jača i jača", napisala je Pojzon Ajvi na jednom od svojih profila.

Muškarac, koji je hteo da ostane anoniman, ispričao je šta mu je sve radila.

"Ona tera muškarce da rade odvratne stvari, preko veb kamere, da joj pokazuju genitalije i slično. Žrtve su joj asocijalni momci, koji nemaju društveni život i nikad nisu imali devojku. Na kraju želi da se ubiju kao znak ljubavi prema njoj. Ona ne prestaje dok se ti dečaci ne ubiju. Uporna je i mesecima ih zlostavlja. Treba da je prijavimo i tome stanemo na put", kaže muškarac.

Foto: Youtube/Printscreen
Foto: Youtube/Printscreen

Njen profil ima više od 900 pratilaca, a pun je fotografija muškaraca koji su joj izjavljivali ljubav. Jednog je naterala da obrije obrve jer "će tako biti privlačniji", a kad je to uradio rekla mu je da mu se ne sviđa i da je samo htela da vidi kako bi izgledao bez obrva. Drugog je naterala da stavi glavu u ve-ce šolju. "Jedini ispravan način je da se par ubije zajedno, tako će zauvek biti zajedno, i obećani jedno drugom", napisala je između ostalog.

Foto: Youtube/Printscreen
Foto: Youtube/Printscreen

Mnogi od ovih muškaraca se zaljube u tu devojku i onda ona lako manipuliše s njima. Ostavi ih i onda oni pristaju da urade sve što god zatraži.

"Oduvek sam bio usamljen. Za život kopam rupe u koje potom montiram bazene. Ne izlazim često i niko mi ne pridaje toliko pažnje. Nisam navikao na to. Ona je učinila da se osećam posebno, a onda me uništila. Nikad nisam ispitivao njene motive jer me bilo strah da ne prestane da priča sa mnom", rekao je muškarac koji se zaljubio u Hanu.

Njen profil je posle članka na Dejli mejlu ugašen.

(Dejl mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track