(VIDEO) ORGIJANJE U RIMU: Direktor ugledne firme go se kupao sa koleginicama u fontani
Foto: Printscreen/Dejli Mejl

Noćni provod

(VIDEO) ORGIJANJE U RIMU: Direktor ugledne firme go se kupao sa koleginicama u fontani

Planeta -
Žene su trčale u toplesu, jedna je bila zgodna, mlada i plava, rekao je slikovito jedan svedok ovog zabavljanja britanskih turista

RIM - Direktor ugledne britanske firme koja se bavi ekologijom i ekološki prihvatljivom arhitekturom i još pet britanskih državljana prijavljeno je za bludno ponašanje u Rimu, jer su snimljeni kako se goli kupaju u jednoj od fontana italijanske prestonice.Snimak pokazuje kako se kolege iz ove firme uključujući i dve žene, goli kupaju u fontani Najada. Svedok ove scene opisao ju je kao zabavnu i dodao je da je izgledala kao 'orgija iz drevnog Rima'. Šestoro turista moraće zbog incidenta da se pojavi na sudu i zbog optužbi za bludno ponašanje na javnom mestu, prekršaj za koji se u Italiji može dobiti i do tri godine zatvora.

Turisti su pre toga, pijančili kako bi obeležili poslednje veče u Rimu, pa su se malo zaneli uključujući i samog direktora firme. Kako se navodi, kada su izašli na ulicu posle provoda, skinuli su se goli i uskočili u fontanu.

"Muškarci su vrteli genitalijama, a žene su trčale u toplesu. Jedna je bila zgodna, mlada i plava', rekao je slikovito jedan svedok noćnog kupanja.

"Bili su unutra dobrih pola sata, pevali su i urlali. Na početku ih niko nije previše primećivao, ali se posle okupilo dosta ljudi koji su ih snimali. Onda je i policija došla pa su uhapšeni', rekao je drugi svedok.

Ovoj raskalašnoj grupici napisane su kazne od 169 evra i odvezeni su u policijsku stanicu. Iz kompanije nisu hteli da komentariišu ponašanje svojih zaposlenih.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track