(VIDEO) OSVETA JE SLATKA: Tramp objavio broj telefona rivala koji ga je uvredio
Foto: AP

Bez dlake na jeziku

(VIDEO) OSVETA JE SLATKA: Tramp objavio broj telefona rivala koji ga je uvredio

Planeta -
Senator Lindzi Grejem nazvao je milijardera najvećom svetskom budalom, a ovaj nije sedeo skrštenih ruku

BEOGRAD - Milijarder i kandidat za republikansku nominaciju za američke predsedničke izbore Donald Tramp napravio je najnoviji ispad u svojoj kampanji - objavio je telefonski broj suparnika koji ga je javno uvredio.

Kada je senator Lidzi Grejam u TV intervjuu nazvao Trampa najvećom svetskom budalom, milijarder je tokom jednog nastupa pročitao u kameru broj Grejemovog ličnog mobilnog telefona i još ga pokazao kameri.

http://www.youtube.com/watch?v=m2SSmfa0IuQ

Grejem se našalio da će morati da kupi nov telefon, ali verovatno mu nije smešno.

Od ulaska u predsedničku trku Tramp je uskomešao javnost komentarom da su meksički imigranti silovatelji, ubice i dileri droge, ali je kap izgleda prelila čašu kada se obrušio na viđenije republikance, pre svega na senatora Džona Mekejna.

Tako je rekao da se Mekejn smatra herojem samo zato što je bio zarobljen i da lično "ne voli one koji su zarobljeni", a onda je pojačao kritike na račun uticajnog senatora, inače republikanskog predsedničkojg kandidata 2008. godine..

Tramp je prema anketama skočio na vrh liste onih koji se bore za republikansku predsedničku kandidaturu, ali su te ankete rađene pre njegovih komentara o Mekejnu.

U trci za nominaciju konzervativaca za predsednika SAD je 16 republikanaca. Poslednji je u trku juče ušao juče guverner iz Ohaja hrvatskog porekla Džon Kejsik, a njegova objava bačena je u zasenak najnovijim zapaljivim Trampovim izjavama.

Među vodećim kandidatima među republikancima važe bivši guverner Floride Džeb Buš, guverner Viskonsina Skot Voker, i senator Floride Mario Rubio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track