(VIDEO) OVO JE VIDELO 2,7 MILIONA LJUDI: Bahata devojčica zgrozila svet
Foto: Printskrin

Hit na Fejsbuku

(VIDEO) OVO JE VIDELO 2,7 MILIONA LJUDI: Bahata devojčica zgrozila svet

Planeta -
Zbog ovog iživljavanja reagovali su policija i pravosuđe, pa nasilnicu s repićima sad gone zbog zlostavljanja

LONDON - Video-snimak iživljavanja 14-godišnje devojčice nad jačim i višim dečkom koji je uspeo da se suzdrži da joj ne uzvrati postao je hit na Fejsbuku sa više od 2,7 miliona pregleda.

'You think you're bad you .....'

Posted by Young Rich Britain on Wednesday, May 13, 2015

Snimak devojčice koja se dere na mladića držeći ga za revere i konačno ga udara u lice postavljen je na strani Mladi bogati Britanci. Nasilnica u školskoj uniformi sa sve kikicama optužena je za zlostavljanje jer je neko od ljudi koji su videli snimak alarmirao policiju, a policija je prijavila slučaj pravosudnom sistemu.

"Hoćeš li otići po rođaka?", ponavlja ona drmusajući dečaka za džemper. "Tvoj rođak ne sme da me blati, razjumeš?", nastavile i poentirala: "Ne živciraj me da te ne patosiram, jesi čuo?"

Video, za koji se ne navodi gde je tačno snimljen, propraćen je stotinama komentara, mahom zgražavanja nad bahatom devojčicom i pohvala za dečaka koji joj nije uzvratio istom merom.

"Mnogo poštujem tog mladog momka, kakav je on svetli primer, zasigurno su ga roditelji vaspitali kako treba", piše u jednom komentaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track