(VIDEO) POLUGOLA PEVAČICA UGROZILA POLJSKOG PREDSEDNIKA: Dala mu tortu u provokativnom kostimu
Foto: Printscreen Youtube

Skandal

(VIDEO) POLUGOLA PEVAČICA UGROZILA POLJSKOG PREDSEDNIKA: Dala mu tortu u provokativnom kostimu

Planeta -

Poljski predsednik Andžej Duda ni kriv ni dužan od vikenda je meta šala ali i ozbiljnih kritika da je njegovo obezbeđenje napravilo propust zato što ga je "ugorozila" golotinjom popularna pevačica Doda kada mu je neočekivano, u blago rečeno odvažnom kostimu, sa scene pružila parče torte na proslavi 25. godišnjice poljskog tabloida Super ekspres.

Dorota Rabčevska Doda održala je na proslavi koncert, pomogla u sečenju slavljeničke torte, a onda sasvim neočekivano za organizatore, protokol i predsednikovo obezbeđenje, odnela na tanjiru prvo parče torte predsedniku Dudi koji je sedeo u prvom redu, a zatim i prvoj dami.

"Predsedniče, razlikujemo se samo po jednom slovu u imenu", kazala Doda i pružila tanjir s tortom predsedniku Dudi, a onda se okrenula i koketno kao manekenke na pisti odšetala u prozirnom čipkanom kostimu koje je više otkrivao nega sakrivao njene obline.

Čim su se pojavile fotografije izbio je skandal - od šala da je predsednika ugrozila polugola pevačica i to tortom, do ozbiljnih pitanja zašto obezbeđenje nije proverilo tortu, kako je dopustilo da Doda samo tako priđe šefu države, ali i do navoda da je prozirna crna čipka i više otkrivena nego sakrivena haljina, uvredila dostojanstvo šefa države i cele Poljske.

Kancelarija predsednika Dude morala je da ga brani da on nije učinio ništa nepristojno, jer u trenutku kada je Doda ignorisala starinski protokol da se krunisanim glavama, a tako ni šefovima država ne okreću leđa Duda se okrenuo prema publici pokazujući tanjir s tortom.

"Torta je bila sjajna, ali gospođa Dorota trebalo bi da se oblači toplije, idu mrazevi", poručio je predsednik Duda pevačici preko svog portparola.

Doda je na sve kritike reagovala lakonski - fotografijom američke zvezde Dženifer Lopez u još odvažnijem kostimu na predizbornom mitingu kandidata američkih demokrata za predsednika SAD Hilari Klinton.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track