(VIDEO) PROGOVORIO POSLE 25 GODINA: Šta je bivši Obamin pilot preživeo izaziva jezu
Foto: Printscreen YT

Neverovatna priča

(VIDEO) PROGOVORIO POSLE 25 GODINA: Šta je bivši Obamin pilot preživeo izaziva jezu

Planeta -

Endru Denzidžer, iskusni pilot, doživeo je nešto što ni danas ne ume da objasni na svom letu iz Kanzasa davne 1989.

Priče o čudnim objektima koji lebde u oblacima su iznenađujuće uobičajene među pilotima , ali ova priča bivšeg Obaminog pilota je zastrašujuća.

Dok je leteo iz Kanzasa davne 1989. godine, iskusni pilot Endru Denzidžer, video je nešto bizarno. On je nedavno ispričao svoju priču, posle 25 godina ćutanja .

Denzidžer i još jedan pilot Brus, leteli su u Voterlu iz Kanzas Sitija, kada je njihovom avionu prišao objekat u obliku diska.

Kontrola leta tvrdi da nisu videli nikakve druge objekte na nebu pored aviona. Ipak, kako ovaj pilot tvrdi, narednih 30 minuta, objekat je lebdeo pored aviona.

Kako su se približili odredištu, objekat je počeo da menja svoj oblik iz belog diska u crvenu užarenu loptu.

"Bila je velika i sjajna, i samo je stajala iznad oblaka", kaže Denzidžer .

"Svetlost nije bila dovoljno intenzivna da nas obasja crvenim sjajem , ali je prizor bio neverovatan. Sedeli smo u tišini zapanjeni", nastavlja pilot.

NLO, Foto: Shutterstock
NLO, Foto: Shutterstock

Posle 30 sekundi, objekat je nestao iza oblaka, a zamenila ga je čudna trepćuća svetlost koja nije slična ničemu što su ikada ranije videli.

Kada su sleteli , kontrola leta potvrdila je da nije bilo nikakvih drugih objekata na nebu sa njima. Da bi zaštitili svoje karijere, obojica pilota, odlučila su da ovo sačuvaju u tajnosti. Ni jedan od njih govorio o tome blizu 25 godina .

Ni godinama kasnije nema dokaza o čudnom objektu koji se pojavio. Iako je moguće da pilot laže, mnogi mu ipak veruju jer je taj čovek bio i predsednički pilot i ima dobru reputaciju.(Viralnova.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track