(VIDEO) TI MALI, MALI, MALECNI ČOVEČE: Autorka Harija Potera tvitovala o Trampovom guranju Markovića
Foto: Printscreen Youtube

Nije odolela

(VIDEO) TI MALI, MALI, MALECNI ČOVEČE: Autorka Harija Potera tvitovala o Trampovom guranju Markovića

Planeta -

LONDON - Autorka knjiga o čarobnjaku Hariju Poteru Džoana K. Rouling komentarisala je na svom Tviter nalogu neobičnu situaciju iz Brisela, kada je američki predsednik Donald Tramp odgurno Duška Markovića na samitu NATO u Briselu kako bi izbio u prvi plan.

"Ti mali, mali, maleni čoveče", napisala je britanska književnica Džoana K. Rouling na Tviteru uz snimak Trampa koji odguruje Markovića.

Dž. K. Rouling (Foto: Reuters)
Dž. K. Rouling (Foto: Reuters)

Situacija u kojoj je američki predsednik Donald Tramp odgurno u stranu Duška Markovića na samitu NATO u Briselu kako bi izbio u prvi plan izazvala je indignaciju na Balkanu i glavna je tema na društvenim mrežama, iako ju je sam premijer Crne Gore ocenio kao "bezazlen događaj". Na društvenim mrežama u regionu najčešći naslovi su: "Amerika na prvom mestu" i "Kud si krenuo?".

"Video sam samo reakcije na društvenim mrežama. To je jednostavno jedna bezazlena situacija", rekao je Marković novinarima na samitu. Umesto da bude uvređen, on se zahvalio Trampu na podršci članstvu Crne Gore u NATO, navodi AP. Marković je dodao da je u svakom slučaju "prirodno da predsednik SAD bude u prvom redu".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: TOP 10 najvećih “bisera” Donalda Trampa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track