(VIDEO) TVRDO SLETANJE: Avion sa 125 putnika probio ogradu i oštetio krilo!
Foto: Avion, Lagvardija, Sneg, Sleteo, Pista

Problemi na njujorškom aerodromu Lagvardija

(VIDEO) TVRDO SLETANJE: Avion sa 125 putnika probio ogradu i oštetio krilo!

Planeta -
Na slikama koje su objavili lokalni mediji može se videti da na pistama Lagvardije ima snega. Zbog snega je danas u SAD otkazano više od 2.000 letova, preneo je CNN

NJUJORK - Avion kompanije Delta sleteo je danas s piste prilikom dolaska na njujorški aerodrom Lagvardija, probio ogradu i oštetio desno krilo. Šest putika zadobilo je povrede koje nisu opasne o život, rekao je portparol Lučke uprave Njujorka i Nju Džersija Džo Petanđelo. Hitne službe i dalje pregledaju putnike, a jedna osoba je viđena kako ulazi u ambulantu na aerdromu. U avionu je bilo 125 putnika i pet članova posade.

Na slikama koje su objavili lokalni mediji može se videti da na pistama Lagvardije ima snega.

Među putnicima koji su morali da idu po snegu pošto su izašli iz aviona, bio je i igrač Njujork džajantsa Leri Donel koji je rekao da se oseća blagosloveno što je na bezbednom posle nezgodnog sletanja.

"Svi smo bili šokirani i uznemireni kada je avion počeo da proklizava, ali najvažnije, koliko ja znam, svi putnici i članovi osoblja su mogli da izađu iz aviona bezbedno", naveo je Donel.

Nacionalna savet za bezbednost saobraćaja poslao je istražitelje da obezbede podatke s leta i snimljene glasove u kokpitu, kao i da dokumentuju štetu na avionu.

Zbog snega je danas u SAD otkazano više od 2.000 letova, preneo je CNN.

http://www.youtube.com/watch?v=jvR3VzzCCJA
http://www.youtube.com/watch?v=cI4c9Y89Aro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track