(VIDEO) UŽASNO I ODVRATNO: Rođenu bebu vezuje kao psa i hrani na podu!
Foto: Printscreen Yt

I to se zove majka

(VIDEO) UŽASNO I ODVRATNO: Rođenu bebu vezuje kao psa i hrani na podu!

Planeta -
Upoznajte našeg novog psa ljubimca... dete mi je ludo... radi sve što mu kažem i strašno me zasmejava, piše majka psihopata u komentaru jedne od ovih ogavnih fotografija

MANILA - Jedna žena iz Manile, nažalost majka, objavila je na svom Fejsbuk profilu fotografije svog jednogodišnjeg sinčića kog drži na uzici terajući ga da se ponaša kao pas

Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Šefica odeljenja za socijalnu zaštitu i sekretar za razvoj u Manili Korason Soliman rekla je da njeno odeljenje prati slučaj majke koja se na Fejsbuku hvali kako je svoju jednogodišnju bebu pretvorila u kućnog ljubimca i ponaša se prema njemu kao prema psu.

Solimanova kaže da je već identifikovana lokacija na kojoj ta žena živi. Zver od majke je stavila na svoj Fejsbuk nalog slike svoje bebe, koju drži na uzici i hrani na podu. Te fotografije su šerovane više od 30.000 puta.

Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

"Upoznajte našeg novog psa ljubimca... dete mi je ludo... radi sve što mu kažem i strašno me zasmejava", piše majka psihopata u komentaru jedne od ovih odvratnih fotografija.

"Niko to ne sme da radi", ljutito je izjavila Solimanova medijima i dodala da je to očigledan primer zlostavljanja deteta.

http://www.youtube.com/watch?v=iEf5l_1mCtU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track