(VIDEO) UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Otac ubijene devojčice na suđenju nokautirao ubicu!
Foto: Jutjub

Nije izdržao

(VIDEO) UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Otac ubijene devojčice na suđenju nokautirao ubicu!

Planeta -
Očajni Otac ubijene devojčice, Dvejn Smit krenuo je prema Tomasu i nokautirao ga kad to niko nije očekivao. Policajci su odmah reagovali i razdvojili ih

Tokom suđenja Džasmini Gordon i njenom dečku Klifordu Tomasu, koji su optuženi za smrt trogodišnje Džamil Smit, došlo je do incidenta.

Očajni Otac ubijene devojčice, Dvejn Smit krenuo je prema Tomasu i nokautirao ga kad to niko nije očekivao. Policajci su odmah reagovali i razdvojili ih. Sud je oca udaljio iz sudnice i odlučio je da ga ne kazni zbog toga što je nasrnuo na optuženog. Džamila Smit je preminula u septembru prošle godine u bolnici u koju ju je majka dovela. Tamo su lekari našli masnice na njenom telu, što je potvrdilo da je devojčica bila žrtva zlostavljanja. Umrla je od ozbiljnih povreda glave i grudi, zbog čega se njena smrt smatra ubistvom.

Džasmin Gordon je osuđena na sedam do 15 godina za ubistvo i na 14 do 25 godina za zlostavljane deteta i saučesništvo. Obe kazne će odsluživati istovremeno. Tomas je osuđen na četiri i po do 15 godina zatvora zbog ubistva i na jednu do dve godine zbog opiranja hapšenju.

(Channel V News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track