(VIDEO) ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SVET: 20 godina držao sina vezanog za krevet u potpunom mraku!
Foto: MailOnline Printscreen

Ovo je pravi horor!

(VIDEO) ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SVET: 20 godina držao sina vezanog za krevet u potpunom mraku!

Planeta -

Čovek od 36 godina pronađen je vezan za krevet u prostoriji bez ikakvog svetla, zarastao u bradu i ogromnih noktiju. Otac sve demantuje i tvrdi da mu je sin narkoman.

Ovaj stravčan zločin otkriven je u Brazilu! Jedan 36-godišnjak oslobođen je juče nakon što je u očevoj podrumskoj tamnici u Sao Paolu proveo skoro 20 godina!

Sve to vreme Armando Andrade živeo je u prostoriji bez prozora i ikakvog veštačkog svetla, a policija ga je pronašla vezanog za krevet.

Bio je potpuno zapušten, sa ogromnom bradom i noktima, a jedva je uspeo da shvati ko i šta su policajci, kada je izveden napolje.

Sve to vreme, njegov otac Amansio Andrade živeo je u istoj kući sa maćehom, a prijateljima i rodbini je objašnjavao da njegov sin živi na severoistoku zemlje, da je dobro, da radi i ima svoju porodicu.

Šef lokalne policije rekao je da Armando skoro da nije znao za sebe kada su ga pronašli:

- Podigli smo ga sa kreveta, a on nije progovorio ni reč. Izveli smo ga napolje, a on i dalje nije progovarao. Pomislili smo da je ili uplašen ili drogiran. Nije bio sposoban da nas identifikuje kao policajce. Pozvali smo lekare i on je odveden pravo u bolnicu. Teško je verovati da je proveo 20 godina u toj prljavoj prostoriji. Ne znamo kako je uopšte preživeo. Uopšte nije imao svetla!

S druge strane, njegov otac Amansio odbija sve optužbe i tvrdi da mu je sin narkoman, koji se vratio kući pošto je sa 18 godina otišao iz nje. Otac tvrdi da je sin sam došao i tražio od njega da ga zaključa u podrum kako bi se očistio od droge!

- On je odrastao čovek, nije se javljao otkad je otišao, nismo imali nikakav kontakt. Prošle nedelje se samo pojavio na mojim vratima. Dali smo mu da jede i smestili ga u sobu u podrumu, a on je tražio da zaključam prostoriju kako ne bi mogao da pobegne, ispričao je otac.

Armamndo je odveden u psihijatrijsku bolnicu, a lekari su saopštili da je suviše traumatizovan da bi mogao da govori.

Policija je otvorila istragu, ali Armandovi otac i maćeha još nisu uhapšeni.

(Alo) (Foto: MailOnline printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track