(VIDEO) OVO JE PROFESORKA PEDOFIL Silovala svoje đake od samo 13 godina!
Foto: Printscreen Yt

Skandal u Britaniji

(VIDEO) OVO JE PROFESORKA PEDOFIL Silovala svoje đake od samo 13 godina!

Planeta -
Cela Britanija slavila je En Lejki kao glavnu reformatorku školstva, a sad ide na robiju jer je decenijama seksualno zlostavljala dečake

LONDON - Britanska profesorka veronauke En Lejki (55), svojevremeno slavljena zbog "vizionarskog rukovođenja" zahvaljujući kojem je jedan propali fakultet oporavila tako da je postala jedan od najboljih u zemlji, osuđena je na osam godina robije zato što je tokom 80-ih godina prisiljavala dvojicu maloletnih učenika na seks.

Njih dvojica su postali žrtve profesorke pedofilke kad su imali 13 i 15 godina i šokirali su britansku javnost strašnim ispovestima. Britanija je iz usta višegodišnjih žrtava "hvaljenog pedagoga" čula da je ona bila "odvratni seksuani monstrum" koji je koristio svaku priliku da se baci na dečake o kojima je trebalo da se stara.

Sud je čuo da je Lejkijeva, tada 28-godišnjakinja, seksualno zlostavljala dečake i u svojoj kući, krijući to od svog tadašnjeg muža - u međuvremenu se triput udavala. Pritom se strahuje da je žrtava bilo više, ali samo dvojica su zasad progovorila.

Slučaj je počeo da se odmotava 2012, kad je jedan od dečaka, sada odrastao čovek, napisao svojoj bivšoj školi "Daram federejšn" u Stenliju, odakle je Lejkijeva, pismo u kom je razotkrio zlostavljanje kom su on i njegov školski drugar bili podvrgnuti pre punih 25 godina. Progovorio je jer je i sam postao otac i nije više mogao da podnese to što nacija slavi kao vrhunskog reformatora školstva pohotnu pedofilku. Kaže da mu se smuči svaki put kad Lejkijeva izjavi da su joj mladi prioritet iznad svih.

Zbog tog imejla Lejkijeva je smesta suspendovana s mesta direktorke škole. A kad je policija otvorila istragu, hladno mu je telefonirala i čak pokušala da ga nagovori da slaže isnpektore.

"Pričala mi je o svojoj karijeri, ćerki i suprugu, kako se nikada više nije seksala s drugim dečacima... Trudio sam se da se obuzdam. U početku su me rastrzale emocije, ali onda sam se sasvim umirio", ispričao je sudu, a onda je opisao kako mu je Lejkijeva, koja je u to vreme predavala istoriju i veronauku, oduzela nevinost kad mu je bilo samo 13 godina. Pre toga je morao da je gleda kako se kupa.

Zlostavljala ga je često kod svoje kuće, u svom bračnom krevetu. Jednom je morao da se krije u ormaru jer joj se suprug ranije vratio. Pokušao je da prekine tu nametnutu vezu nekoliko puta.

Druga žrtva ispričao je da mu je Lejkijeva oduzela nevinost kad mu je bilo 15 godina, i to u šatoru tokom izleta.

Lejkijeva je to u suzama demantovala, mada je priznala da je imala seksualnu vezu s drugim, starijim dečakom. Ona je tada imala 30, a dečak 18 godina.

Sudija Hauard Kroson prebacio joj je da je bila "inspiracija za učitelje i direktore", a da je uništila svoju karijeru.

"Tokom 1980-ih pokvarili ste dvojicu dečaka upola mlađih od vas. Bili su naivni i nezreli", kazao je sudija i poslao pedofilku u zatvor.

Lejkijeva i sama ima dvoje dece iz tri propala baka.

http://www.youtube.com/watch?v=-sIQbgaXrZM

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track