Planule besplatne karte, od sada upola cene

Narodno pozorište

Planule besplatne karte, od sada upola cene

Beograd -
Narodno pozorište u Beogradu podelilo besplatne ulaznice za sve predstave na sceni "Raša Plaović" do 15. januara, a karte za repertoar od 16. do 31. januara prodavaće se po upola nižoj ceni

BEOGRAD - Narodno pozorište u Beogradu podelilo je besplatne ulaznice za sve predstave na sceni "Raša Plaović" do 15. januara, a karte za repertoar od 16. do 31. januara prodavaće se po upola nižoj ceni, saopštio je danas taj teatar.

Besplatne karte za predstave do 15. januara podeljene su povodom početka rada scene "Raša Plaović", koja je sinoć ponovo otvorena posle jednomesečnih radova na obnovi oštećenja nastalih u požaru početkom decembra prošle godine.

Scena "Raša Plaović" otvorena je sinoć izvođenjem predstave "Mali bračni zločini", a večeras je na repertoaru komad "Važno je zvati se Ernest". Sutra će biti izvedena predstava "Ženski orkestar". U petak 11. januara biće izvedena predstava "Zagonetne varijacije", u subotu 12. januara "Ženidba", u nedelju i ponedeljak 13. i 14. januara "Heda Gabler" i u utorak 15. januara "Laža i paralaža".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track