• Italy F20, Singles
  Giustino, Lorenzo 21:30 Trungelliti, Marco
 • Gatineau, Doubles W-C25-CAN-01...
  Leduc M-A / Robillard-Millette C 22:00 Moore J / Zhao C
 • Gatineau, Doubles W-C25-CAN-01...
  Cavaday N / Glatch A 22:00 Rodriguez V / Zacarias M
 • Gatineau, Singles W-C25-CAN-01...
  Andreescu, Bianca Vanessa 23:30 Aoyama, Shuko

Platini: Sve valja osim Hrvata

Fudbal

Autor:

Nisam zadovoljan hrvatskim narodom. Osim Hrvata, bilo je sve čisto. Mislim da je ovo dobra pobeda, rekao predsednik UEFA

Platini: Smanjite dugove!

VARŠAVA - Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini rekao je danas da nije srećan što su hrvatski navijači ukaljali Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, za koje je rekao da je "99 odsto sjajno". Platini je novinarima u Varšavi rekao da je oduševljen domaćinima "koji su već osvojili Euro" time što su, uprkos svim sumnjama, uspešno organizovali prvenstvo.

"Nisam, međutim, zadovoljan hrvatskim narodom. Osim Hrvata, bilo je sve čisto. Mislim da je ovo dobra pobeda", rekao je Platini dan pre završetka prve faze takmičenja, u kojoj je bilo mnogo pohvala igre i suđenja. UEFA je optužila Fudbalski savez Hrvatske pošto su navijači te reprezentacije imitiranjem majmuna izazivali Marija Balotelija iz Italije. Hrvatski navijači su izazvali prekide u oba dosadašnja meča svoje reprezentacije tako što su bacali pirotehniku na teren.

Platini je rekao da je "10 glupaka" odgovorno za tuču na ulicama Varšave kada su igrale Poljska i Rusija, što je bio najrizičniji meč turnira. Sa fudbalske strane, Platini je kazao da je eliminacija Holandije juče dokazala da je "Euro jači od Svetskog prvenstva", i predvideo je da će finale igrati Nemačka i Španija.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Jeste, dogodila se greška u grafici, ali ona ne utiče na ispravnost izvlačenja brojeva Aleksandar Vulović, direktor Državne lutrije Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!