Sud naložio prinudnu naplatu

Plene imovinu RTS!

Stars

Autor:

Javni servis nema da isplati milion dinara Ceci Bojković i Draganu Bjelogrliću za naknade na konto repriziranja „Boljeg života“

RTS, prinudna naplata,

Arhivska fotografija

Ceca i Bjela čerupaju Tijanića!
Svetlana Bojković i Dragan Bjelogrlić pre nekoliko meseci dobili su spor protiv RTS, koji su pokrenuli zbog naknade na konto repriziranja serije „Bolji život“, koju je nekoliko puta emitovala ova televizija. Dosuđeno je da se glumcima isplati 861.000 dinara, ali pošto Javni servis nije to učinio, pomenuta suma je s kamatama skočila na milion dinara. 

Bjela i Ceca su podneli predlog za izvršenje presude, a sud je naložio prinudnu naplatu, odnosno plenidbu imovine televizije.

- Poslednjih dana upravo ta presuda jedna je od glavnih tema na RTS, a pošto je oprema stara, vredne stvari se mogu pronaći samo u kabinetu Aleksandra Tijanića - kaže sagovornik Kurira iz ove medijske kuće.

Pozvali smo generalnog direktora Javnog servisa, koji je zalupio slušalicu i pre nego što smo stigli da postavimo pitanje. S druge strane, glumačka diva Svetlana Bojković potvrdila nam je informacije o sudskom procesu i prinudnoj naplati, ali ni ona još uvek nema informacije šta će biti zaplenjeno na RTS.

- Zaista nisam upućena u takve detalje - rekla je kratko legendarna Emilija.

Komentar smo pokušali da dobijemo i od Dragana Bjelogrlića, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Bjela i Ceca čekaju svoj novac zoom Bjela i Ceca čekaju svoj novac


Tijanić isprozivao HRT

Aleksandar Tijanić je u Rovinju u Hrvatskoj na okruglom stolu upriličenom tokom manifestacije „Vikend“, koja se bavi medijima, naglasio da je RTS „građanskija televizija od HRT, zato što na hrvatskoj televiziji stalno potenciraju gde je Srbima mesto u Hrvatskoj“.

Govor generalnog direktora Javnog servisa Srbije bio je za organizatore veoma neprijatan, a nekoliko osoba je demonstrativno napustilo salu.

- Budžet RTS je 70 miliona evra, a HRT 200 miliona. Ipak, nama ne može da se desi da izveštač RTS prilikom dolaska Srba na glasanje u Hrvatsku izjavi kako su „Srbi izmileli iz svojih autobusa i otišli u sela iz kojih su došli“ - rekao je, između ostalog, Tijanić.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (32)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Marko

  Marko

  Ovim putem pitam RTS sta je bilo sa programom zaposljavanja pod nazivom Mladi za 21 vek, na tom testiranju je bilo oko 17000 ljudi i to prosle godine, ko je primljen zasto se krije!???

  72 Odgovori 
 • Перла

  Перла

  U ovom tekstu su dve stvari obrađene, odnose se na bahato Tijanićevo ponašawe u zemqi i inostranstvu. Što se ovog što je nama radio tiče - on treba da odgovara i zbog načina na koje je trođio naše pare i zbog potpunog programskog sloma Televizije. Samo neko treba da ga pita zašto je ukinuo "šifre". "Šifre" su žiro-računi svake emisije ... više .
  A što se HRT-a tiče, treba da se zna da HRT tri puta dnevno emituje neku vrstu TV vremeplova u kome, svakog dana, za sve godine umazad prikazuju kako su Srbi strašni. Mi to u kući zovemo "Šta smo im danas radili". To može da se pogleda svakog bogovetnog dana, tako da je Tijanić malo rekao. To bi država trebalo da uputi jednu protesnu nostu.

  71 Odgovori 
 • zvezdara

  zvezdara

  I Ja bih vrlo rado podneo tužbu protiv "-Nacionalne televizije koja je vlasništvo
  Naroda Srbije ", iz Sledećig razloga:
  - Dali i gde u SVETU ??? VLASNICI PLAĆAJU SEBI SVOJU IMOVINU ??
  -Pa kiliko puta -IMAM I PLAĆAM TV 50 GODINA- da plaćamo jedne te iste
  TV serije ???.-Pojedine TV serije sam platio sigurno više od 5 puta -DOKLE??
  ... više
  -Kolika je plata gospodina Tijanića a kolik je moja penzija? I Ja i On smo VLASNICI?
  On živi od moga VLASNIŠTVA a Ja plaćam a Ja plaćam " svoje vlasništvo.!!!!!
  -Kako ja da naplatimm SVOJE VLASNIŠTVO koje je "neko" UZURPIRAO???

  68 Odgovori 

Poslednji komentar

 • 7 miliona evrova

  7 miliona evrova

  Srbija ima 2 miliona televizora mesečna naplata je 70% iliti 7 miliona evra...

  6 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!