Tuga u porodici preminulog radnika

Poginuo dok je pomagao prijatelju!

Crna Hronika

Miodrag Vuković bio jedan od najodgovornijih radnika, od 1973. godine je radio u „Elektrodistribuciji“, na izuzetno složenim i stručnim poslovima

poginuo radnik, smrt na radu, zaječar,

Korpa iz koje je ispao Miodrag Vuković

ZAJEČAR - Nije dočekao penziju!
Ne mogu da poverujem da mi je otac mrtav! U petak je najnormalnije otišao na posao, a uveče su ga vratili u kovčegu! Radio je 40 godina u elektrostruci, bio je spreman da pomogne, nije pitao da li je dan ili noć... Bilo mu je ostalo još nekoliko meseci do penzije, kojoj se radovao, ali, eto, sad ga sahranjujemo...

Ovim rečima je Branimir Vuković pokušao da opiše tugu i očaj koji su se uselili u dom porodice posle pogibije njegovog oca Miodraga Vukovića (60), rukovodioca Odeljenja za kontrolu i priključenja u zaječarskoj „Elektrodistribuciji“. Ni Branimir, ni njegova majka, ni stariji brat nemaju snage da govore, ali zato Duško Živković, šef tehničke službe u zaječarskoj „Elektrodistribuciji“, ima samo reči hvale za Miodraga.

- Bio je bio jedan od najodgovornijih radnika, od 1973. godine je radio u „Elektrodistribuciji“, na izuzetno složenim i stručnim poslovima. Tamo gde niko nije smeo, on je uskakao! Tako je bilo i u petak. Miodrag i njegov kolega Dragan S. (59), elektromonter, trebalo je da demontiraju kablove na tavanu višespratnice. Nažalost, korpa u kojoj su se nalazili zakačila se za oluk i njih dvojica su uzalud pokušavali da od se otkače. U jednom momentu korpa se prevrnula i Miodrag i Dragan su pali s desetak metara visine. Miodrag je izdahnuo posle sat vremena u zaječarskoj bolnici, dok je Dragan prebačen u nišku bolnicu i, prema poslednjim informacijama, nije u životnoj opasnosti - kaže Duško.

(S. T.)

Miodrag Vuković zoom Miodrag Vuković

Lekari na konsultacijama

U nastojanju da saznamo u kakvom je zdravstvenom stanju Dragan S., juče smo uporno pozivali Odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra u Nišu, ali jedini odgovor medicinskih sestara bio je da je dežurni lekar na konsultacijama.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (6)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Слоба

  Слоба

  није у питању "moze"
  МОРА !
  И ја сам се пењао на бандере са преко 40 година стажа.
  Моје саучешће породици

  18 Odgovori 
 • hans

  hans

  a gde je sigurnosni pojas za ovo treba da odgovara konpanija

  14 Odgovori 
 • Srbin

  Srbin

  inace za tvoje ne znanje i gluposti lupanjem minusa da te obavestim da u mom gradu kad god sam video ove iz distribucije na kranu pre nego pocne kran da se dize obavezno se vezu specijalnim kaisem za kran da se ne bi desilo upravo ovo ! a veruj da svi oni imaju te zakacaljke tj kaiseve, samo ko se kako pridrzava propisa!

  9 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Dosije-X

  Dosije-X

  Neznam u kojem ti gradu zivis!!! u ,Frankfurdu da vezuju se kao i u bolonji zurihu, ali ovde po Srbiji ne sigurno dok nema kamera i paradera koji se slikaju uz te iste radnike.Stime da dobro znam cak da koriste alkohol u velikim kolicinama, bar ovde po Srbiji, za navedene gradove neznam ali mislim da ne sigurno. U svakom slucaju sazaljevam pog ... više ibiju ovog coveka,ali smatram da svu kompletnu situaciju treba detaljno ispita ti.

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!