Tuga u porodici preminulog radnika

Poginuo dok je pomagao prijatelju!

Crna Hronika

Miodrag Vuković bio jedan od najodgovornijih radnika, od 1973. godine je radio u „Elektrodistribuciji“, na izuzetno složenim i stručnim poslovima

poginuo radnik, smrt na radu, zaječar,

Korpa iz koje je ispao Miodrag Vuković

ZAJEČAR - Nije dočekao penziju!
Ne mogu da poverujem da mi je otac mrtav! U petak je najnormalnije otišao na posao, a uveče su ga vratili u kovčegu! Radio je 40 godina u elektrostruci, bio je spreman da pomogne, nije pitao da li je dan ili noć... Bilo mu je ostalo još nekoliko meseci do penzije, kojoj se radovao, ali, eto, sad ga sahranjujemo...

Ovim rečima je Branimir Vuković pokušao da opiše tugu i očaj koji su se uselili u dom porodice posle pogibije njegovog oca Miodraga Vukovića (60), rukovodioca Odeljenja za kontrolu i priključenja u zaječarskoj „Elektrodistribuciji“. Ni Branimir, ni njegova majka, ni stariji brat nemaju snage da govore, ali zato Duško Živković, šef tehničke službe u zaječarskoj „Elektrodistribuciji“, ima samo reči hvale za Miodraga.

- Bio je bio jedan od najodgovornijih radnika, od 1973. godine je radio u „Elektrodistribuciji“, na izuzetno složenim i stručnim poslovima. Tamo gde niko nije smeo, on je uskakao! Tako je bilo i u petak. Miodrag i njegov kolega Dragan S. (59), elektromonter, trebalo je da demontiraju kablove na tavanu višespratnice. Nažalost, korpa u kojoj su se nalazili zakačila se za oluk i njih dvojica su uzalud pokušavali da od se otkače. U jednom momentu korpa se prevrnula i Miodrag i Dragan su pali s desetak metara visine. Miodrag je izdahnuo posle sat vremena u zaječarskoj bolnici, dok je Dragan prebačen u nišku bolnicu i, prema poslednjim informacijama, nije u životnoj opasnosti - kaže Duško.

(S. T.)

Miodrag Vuković zoom Miodrag Vuković

Lekari na konsultacijama

U nastojanju da saznamo u kakvom je zdravstvenom stanju Dragan S., juče smo uporno pozivali Odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra u Nišu, ali jedini odgovor medicinskih sestara bio je da je dežurni lekar na konsultacijama.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Evropska unija će izdvojiti milijardu evra za unapređenje infrastrukture u regionu Johanes Han komesar EU za proširenje

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!