POGINUO MOTOCIKLISTA NA VASKRS Samo smo čuli kako je dodao gas, valjda ga je podigao na zadnji točak
Foto: Saša Urošev

POGINUO MOTOCIKLISTA NA VASKRS Samo smo čuli kako je dodao gas, valjda ga je podigao na zadnji točak

Crna Hronika -

KIKINDA: Zlatko M. (56) iz Kikinde, poginuo je u nedelju popodne oko 17 sati kad je telom udario u parkiran automobil u ulici Nemanjina.

Po priči očevidaca, on je ostao bespomično da leži kraj vozila, dok je motor otklizao nekoliko desetina metara dalje do rakrsnice ulica Đoke Radaka i Nemanjine, i tu se zaustavio. Gosti obližnjeg kafića bili su u čudu kad su videli da je kraj njih proleteo crveni motocikl na kom nije bilo nikog. Motocikl je iza sebe ostavio trag goriva:

- Najpre smo čuli kako je motociklista dao jak gas. Valjda ga je podigao na zadnji točak. Samo koji sekund kasnije usledio je jak udarac. Pogledali smo kroz prozor i sledili se. Kraj crvenog automobila je ležao motocilista sa kacigom na glavi. Prolaznici su pritrčali da mu pomognu. Kad su ga pomerili malo dalje od automobila i položili na leđa, na mestu udara je ostala poveća lokva krvi. Ekipa Hitne pomoći stigla je sa svega nekoliko minuta - ispričali su Kuriru očevici.

Foto: S.U.
Foto: S.U.

U kikindskoj policiji kratko su nam potvrdili da je motocilista preminuo, a da će svi detalji nesreće biti poznati nakon istrage koja je u toku. Krajem februara u Kikindi je poginuo Daniel Sakal (26) iz Tobe kod Nove Crnje. Vozeći motocikl "jamaha R1", nesrećni mladić sudario se sa automobilom marke „ford mondeo“ za čijim je upravljačem bio N.I. (27) iz Kikinde.

Foto: S.U.
Foto: S.U.

Od siline udara, Sakal je na licu mesta ostao mrtav:

- Apelujem na sve bajkere, ali i ostale učesnike u saobraćaju, da obazrivo voze i čuvaju svoje i tuđe živote. Motora je sve više na putevima. Izgleda da vozači automobila toga nisu još svesni. Verovatno je to bio uzrok ove nesreće -rekao je tada Mirko Brkanlić, predsednik Moto kluba „No limits“ iz Kikinde.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track