Prikaži najnovije vesti
Policija,
Tragedija

Poginuo radnik kod Bubanj potoka

Crna Hronika 2

Poginuo radnik koji radi na sanaciji kolovoza kod Bubanj potoka kada je na njega naletelo teretno vozilo

BUBANJ POTOK -  Radnik star 55 godina koji je radio na sanaciji kolovoza na autoputu kod Bubanj potoka poginuo je kada je na njega naleteo u blizini naplatne rampe teretno vozilo, beogradskih registarstkih oznaka, koje se kretalo unazad usmrtilo je radnika, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Nesreća se desila oko 8 sati, a MUP nije mogao da precizira u kom preduzeću je radnik, koji je radio na asfaltiranju puta, bio zaposlen.

Drobnjak:Neopreznost najverovatnije uzrok nesreće

Nepažnja je najverovatnije uzrok saobraćajne nesreće kod Bubanj potoka, u kojoj je jutros poginuo radnik kada je na njega naleteo kamion, izjavio je danas v.d. generalnog direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

Najverovatnije je reč o nepažnji vozača koji je išao oko 200 metara u rikverc na mestu gde se izvode radovi, ali i nastradalog radnika koji je bio zadužen za ivičnjake a u trenutku nesreće, oko pola osam, našao se u srednjoj traci autoputa, rekao je Drobnjak novinarima.

"Po meni je razlog nepažnja - ne znam kako nije video taj kamion koji je išao čitavih 200 metara unazad", dodao je on.Drobnjak je istakao da Putevi Srbije stalno skreću pažnju izvođačima da vode računa o bezbednosti radnika.

U blizini naplatne rampe Bubanj potok teretno vozilo, beogradskih registarstkih oznaka, koje se kretalo unazad usmrtilo je jutros radnika, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir