Italija

Pogledajte hapšenje mafijaškog bosa

Planeta

Autor:

Kaja je već bio na odsluženju zatvorske kazne od 14 godina zbog veza s mafijom i krijumčarenjem droge a po puštanju je započeo rat protiv suparničkog klana za kontrolu jedne oblasti oko luke Đoja Tauro

hapsenje, itaijanska mafija

RIM - Specijalne policijske snage uhapsile su danas odbeglog mafijaškog bosa, a u kući u kojoj se krio u gradu Koriljano Kalabro pronašle jednu automatsku pušku "kalašnjikov" i dva kilograma heroina i kokaina.

Policija je objavila video-snimak na kom se vidi kako nekoliko policijskih komandosa provaljuju vrata kuće i hapse 42-godišnjeg Antonija Kaju (Caia), vodećeg pripadnika mafijaškog klana "Ndrangeta" iz regiona Kalabrija na jugu Italije, navodi agencija Frans pres.

Kaja je već bio na odsluženju zatvorske kazne od 14 godina zbog veza s mafijom i krijumčarenjem droge a po puštanju je započeo rat protiv suparničkog klana za kontrolu jedne oblasti oko luke Đoja Tauro.

"On je vođa Ndrangete u regionu Đoja Tauro", rekao je lokalni komandir karabinjera Lorenco Falzeri na pres konferenciji, dok je tamošnji tužilac Mikele Prezipino rekao da je Kaja "veoma opasan predstavnik klanova u oblasti Seminare" i da je njegovo hapšenje "važno za slamanje strukture tih klanova".

http://www.youtube.com/watch?v=BA-vG_TgoKc

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Jeste, dogodila se greška u grafici, ali ona ne utiče na ispravnost izvlačenja brojeva Aleksandar Vulović, direktor Državne lutrije Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!