Sindikat srpske policije

Policajci: Uzmite džip Karleuši ako je u prekršaju

Stars

Autor:

Zakon se mora poštovati, posebno u slučajevima kada su u pitanju javne ličnosti koje svojim ponašanjem, i redovnim procesuiranjem moraju služiti za primer ostalim građanima - poručuju sindikalci

Jelena Karleuša

Pravi se Nemica: Jelena Karleuša

BEOGRAD - Sindikat srpske policije navodi da su zakonski tačno propisani uslovi pod kojima neka osoba može da upravlja vozilom sa stranim tablicama. Sindikat traži da Ministarstvo unutrašnjih poslova obelodani da li Jelena Karleuša ima pravo da upravlja vozilom sa nemačkim tablicama i da postupi po zakonu, bez obzira na to što je javna ličnost!

- Dokumentacija koju budu prezentovali vozači inostranih vozila će se posmatrati kao skupina činjenica kojom se sa sigurnošću može utvrditi da je tom licu centar životnih i poslovnih aktivnosti van Republike Srbije. U slučaju da u momentu kontrole vozač ne ispunjava navedene uslove, policijski službenici će privremeno, do okončanja potrebnih provera oduzeti vozilo ili registarske tablice - saopštava Sindikat srpske policije.

- Smatramo da se zakon mora poštovati, posebno u slučajevima kada su u pitanju javne ličnosti koje svojim ponašanjem, i redovnim procesuiranjem moraju služiti za primer ostalim građanima, kao poruka da u ovoj zemlji nema nedodirljivih ili povlašćenih. S obzirom na to da se radi o javnoj ličnosti, tražimo da se detalji upravljanja vozilom sa stranim registarskim oznakama, preduzetim merama, kao i detalji saobraćajne nezgode javno obelodane - zaključuje Sindikat.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde