Spasen mališan

Policija našla majku bebe ostavljene kraj seoskog puta

Srbija

Autor:

Mlada majka A. M. (19) već ima dvoje dece koja su u hraniteljskim porodicama

Beba

Ilustracija

VALJEVO - Devetanestogodišnja devojka iz Valjeva majka je tek rođene bebe, ostavljene u selu Jasenica, saopštila je Policijska uprava Valjeva.

Dečaka starog desetak dana u šipražju pored puta 2. jula je našla 12-godišnja M.S. iz Jasenice i pozvala policiju i Hitnu pomoć. Policija je saopštila da mlada majka A. M. već ima dvoje dece koja su u hraniteljskim porodicama.

Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu biće dostavljen izveštaj na osnovu kojeg će se odlučiti o tome da li u ovom slučaju ostavljanja deteta postoje obeležja krivičnog dela.

Dečak je na Pedijatrijskom odeljenju valjevske bolnice, a njegovo zdravstveno stanje je dobro.

Direktorka Centra za socijalni rad "Kolubara" iz Valjeva, Zorka Jeremić rekla je lokalnim medijima da će započeti postupak utvrđivanja da li su roditelji sposobni da vode računa o detetu ili će ono biti smešteno u neku od ustanova ili starateljsku porodicu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (4)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • LIB

  LIB

  Treba hitno naci oceve,deca imaju i oceve,a i oni obaveze. Treba videti sta treba uraditi sa tom devojkom, jer je besmisleno da radja decu za siprazje i hraniteljske porodice. Da li je moguca edukacija,po pitanju zastite od za nju ne zeljenih trudnoca.

  34 Odgovori 
 • Sasa

  Sasa

  Tužilaštvo ce tek odlučiti o tome da li u ovom slučaju ostavljanja deteta postoje obeležja krivičnog dela !? Započeti postupak utvrđivanja da li su roditelji sposobni da vode računa o detetu, koje su bacili u djubre pored puta !? Pa postoje li neki zakoni u ovoj drzavi kojim se stite deca ?

  31 Odgovori 
 • MorskiPas

  MorskiPas

  Sterilizacija bre!

  24 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Alfabeta

  Alfabeta

  Baš tako! To je neka maloumnica, sigurno da nije normalnog mozga kad radja decu da bi ih ostavljala drugima ili kraj puta.

  18 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!