PORODIČNA DRAMA MARKA BULATA: Dobio ćerku pre 3 meseca, sve vreme bila u INKUBATORU
Foto: Damir Dervišagić

Još u februaru postao tata

PORODIČNA DRAMA MARKA BULATA: Dobio ćerku pre 3 meseca, sve vreme bila u INKUBATORU

Stars -

Markova supruga Marija se porodila pre vremena, 17. februara, a pevačeva naslednica je u bolnici sve ovo vreme.

Marko Bulat (44) konačno je postao otac, i to još u februaru, a ovu radosnu vest je krio od medija jer je beba rođena prevremeno, ekskluzivno saznaje Kurir.Marija Bulat (31), pevačeva supruga, porodila se 17. februara i od tada traje drama u njihovoj porodici, jer je bebica poranila i sve ovo vreme je u inkubatoru.

Pre termina- Marko i Marija su prethodnih meseci plakali i od sreće i od straha! Bulat je presrećan što je postao tata, ali je veoma zabrinut za ćerkicu, koja je rođena tri meseca pre termina. Odmah su je smestili u inkubator. Iako i Marko i Marija znaju da je to normalan postupak kad je reč o prevremeno rođenim bebama, ipak su bili uplašeni - kaže za Kurir izvor blizak pevaču.Bulatovi su sve ovo vreme uspešno krili novosti, kako bi izbegli medijski pritisak i imali snage za redovne posete bebi u bolnici, iz koje je Marija izašla posle dve nedelje.

Skrivali- Trudili su se da se ne odaju, i to su sve dosad uspevali. Mediji su nešto načuli u martu, ali su informacije koje su tada stigle do vas bile da je Marija Bulat trudna. Niko nije znao da se porodila u šestom mesecu! Beba još nije ojačala dovoljno da bi napustila bolnicu, i to veoma brine Marka i Mariju. Bulat mi je rekao: „Svaki dan se molim za moju malenu“. Valda će sve da bude u redu - priča sagovornik Kurira.Više puta smo juče pokušali da stupimo u kontakt s pevačem, ali on nije odgovarao na naše pozive.Milica Crnogorac

LEPE VESTI: Marko Bulat konačno postaje tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track